Pepe Serna continuarà guiant els destins del tèxtil valencià

Ha renovat com a president d'ATEVAL en un acte en el qual es va premiar a l'empresari José Sanjuan (Comersan)

Pepe Serna continuarà guiant els destins del tèxtil valencià
Pepe Serna y el galardonado José Sanjuan

Pepe Serna repeteix, quatre anys més, com a president de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL). Aquest passat dimecres en un acte celebrat en la finca La Clariana i que va reunir més d’un centenar de representants de les signatures tèxtils de la Comunitat i al qual va assistir el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, entre altres representants de l’economia i política valenciana.
Durant l’acte s’ha presentat l’Informe de la Indústria Tèxtil de la Comunitat Valenciana, una publicació que recull un complet diagnòstic de la salut del sector, obtingut a partir d’una exhaustiva anàlisi d’informació detallada extreta de diverses fonts estadístiques i de les pròpies empreses associades a l’entitat.
Entre els reptes del sector per als pròxims anys, com detalla en el citat informe, José Pla, Catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat de València, es troba “la relocalització d’algunes etapes productives, la creixent importància de la sostenibilitat i l’economia circular, els avanços en intel·ligència artificial, l’adopció d’estratègies internacionals més sòlides i globals, i la captació i retenció del talent”.
Carlos Mazón, que va tancar l’acte, va destacar la importància del sector tèxtil “com una part irrenunciable del futur de la Comunitat Valenciana. El tèxtil és un sector clau i fonamental, que està generant un gran nivell de competitivitat” a través de la innovació, sostenibilitat i ocupació. Al seu torn, es va referir al renovat president de l’associació empresarial, del qual va dir “és un amic” i va afegir, respecte a l’entitat, que “sou un exemple extraordinari”
Durant la jornada s’ha entregat, així mateix, el Premi ATEVAL a la Trajectòria Empresarial per a l’industrial José Sanjuan, president de Comersan, amb un dilatat recorregut en el món de la tèxtil-llar, al capdavant de l’empresa Comersan que va fundar en 1969. Aquest reconeixement destaca, cada any, la Trajectòria Rellevant d’un Empresari/ària del sector tèxtil valencià.

Send this to a friend