Si no s’aconsegueixen els 1.700 socis, caldrà pagar recàrrec

La propietat considera imprescindible tindre el suport de l'afició després del desacord de l'anterior campanya que va distanciar a les dues parts

Si no s'aconsegueixen els 1.700 socis, caldrà pagar recàrrec
Aficionats de l’Alcoyano, durant un partit de l’última temporada. ARXIU

L’Alcoyano presentava aquesta setmana via xarxes socials la seua innovadora campanya d’abonaments amb la particularitat que condicionarà importants descomptes en el preu final del carnet a arribar als 1.700 socis abans del 16 d’agost.
La campanya porta el lema “La Moral eres tu” i presenta dos trams. En el primer, denominat Pre-Abonament, s’ofereixen importants rebaixes, amb preus que van des dels 10 euros de l’Abonament Baby (0-5 anys), 50 euros Infantil (6-14 anys) i 90 euros Jove i Universitari-Estudiant, fins als 130 euros Gol A, 140 Gol B, 190 Lateral i 260 euros, que costarà Tribuna.
També s’ofereix el carnet Simpatitzant Graderia per 60 euros amb dret a dos partits gratis.
En el segon tram, en cas d’aconseguir la xifra de 1.700 abonats abans del 16 d’agost, aquells que s’han tret el carnet no tornaran a rascar-se la butxaca, però de no aconseguir-se eixa quantitat de socis en la data indicada, hauran de pagar un recàrrec de 30 euros en Gol A, 40 euros en Gol B i 50 euros en Lateral i Tribuna.
En aquest segon pagament queden excloses les categories d’abonament Baby, Infantil, Juvenil, Desocupat i Simpatitzant. Ara en aquests primers dies de la campanya només es podrà traure el carnet via en línia.
L’augment de la massa social és una prioritat per a Juan Carlos Ramírez com va deixar entreveure en la roda de premsa en la qual va llançar el *órdago de traslladar el club a La Nucia.
La “pota” de l’Ajuntament s’ha aconseguit solucionar, també l’acord amb *Gestaser és indicatiu que l’empresariat local està per la labor d’implicar-se en el nou projecte de l’Alcoià, quedant per resoldre la incògnita de la tercera “pota”, que és el de l’afició.

Nous temps
La propietat considera imprescindible impulsar aquesta parcel·la del club després del desacord de l’anterior campanya que va distanciar a totes dues parts i que va deixar el pobre bagatge de 1.300 socis i la imatge de molt de ciment en les graderies del *Collao.
És la raó per la qual totes dues parts han buscat un acostament en les últimes setmanes i la campanya d’abonaments és el resultat dels nous temps després de consensuar de manera conjunta els preus per a aconseguir augmentar la massa social del club.

Send this to a friend