Selectivitat: Els aprovats en aquestes comarques freguen el 99%

Els estudiants de nou centres de la zona es van presentar la setmana passada a la convocatòria ordinària

Selectivitat: Els aprovats en aquestes comarques freguen el 99%
Professorat, ahir, en l’institut Andreu Sempere. LUCIO ABAD

Els estudiants que es van examinar la setmana passada en la convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), la popular Selectivitat, van conéixer ahir els resultats de les seues notes, i ara s’obri un procés en el qual han de presentar la sol·licitud a les diferents universitats o estudis als quals vulguen optar.

Si bé els alumnes i alumnes van poder conéixer les seues notes passada la una del migdia, la jornada d’ahir va estar marcada per un error en el sistema de publicació dels resultats i els centres educatius van rebre un correu electrònic amb l’acta a última hora del dia.

Es tracta d’una cosa completament inusual que va ser reclamat per algun dels centres, que van estar a l’espera durant tot el dia, i que van rebre com a resposta que hi havia una incidència i que s’estava treballant per a resoldre-la.

Segons les dades als quals va tindre accés El Nostre –ja que no va ser possible contactar amb la totalitat dels centres en la vesprada d’ahir–, La Salle, Sant Roc, el Pare Vitòria, Cotes Baixes i l’IES Serra Mariola de Muro van comptar amb un 100% d’aprovats. Mentrestant, l’IES Manuel Broseta de Banyeres va tindre 33 estudiants aptes i dos no aptes (94,3%).

Sobre les notes, des del Pare Vitòria van remarcar tres notes superiors al 12 i diverses també per damunt del 13.

Recordar que el Campus d’Alcoi de la UPV va albergar la setmana passada la realització dels exàmens dels tribunals 10 –CIP FP Batoi, La Salle, Andreu Sempere, Pare Vitòria i Serra Mariola (Muro)– i 11 –Sant Roc, Cotes Baixes, Pare Arques (Cocentaina) i Professor Manuel Broseta (Banyeres)–

Encara que no es coneixen les dades detallades per centres, segons va publicar Radio Alcoy, la mitjana d’aprovats dels dos tribunals frega el 99%, dels més de 450 alumnes que es van presentar a la Selectivitat la setmana passada.

Indicar que els alumnes podran sol·licitar la revisió dels exàmens els dies 17, 18 i 19 de juny fins a les 14 hores. Per part seua, la Comissió gestora realitzarà la resolució de les correccions el 21 de juny. El període per a sol·licitar veure els exàmens serà el 26 i 27 de juny a la província d’Alacant.

Send this to a friend