L’alcoiana Natalia Gisbert guanya l’Enric Valor de novel·la

El segon treball de l'escriptora i metgessa és un thriller psicològic ambientat a Alcoi

L'alcoiana Natalia Gisbert guanya l'Enric Valor de novel·la
La guanyadora al costat del diputat de Cultura.

L’obra ‘Després del Salt’, de l’alcoiana Natalia Gisbert Abad, ha resultat guanyadora de la XXIX edició del Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià que convoca la Diputació d’Alacant, un guardó que està dotat amb 20.000 euros.

El diputat de Cultura, Juan de Dios Navarro, va donar a conéixer l’obra seleccionada pel jurat del certamen, al costat de l’autora premiada. Navarro ha valorat el nivell dels tretze treballs que han concorregut a aquesta edició i ha recordat “el compromís d’aquesta institució amb la cultura en general, i amb la literatura en valencià en particular”.

Com ha explicat Natalia Gisbert, l’obra guanyadora –la seua segona novel·la– és un thriller psicològic ambientat a Alcoi i en l’espectacular salt d’aigua que dona nom a la novel·la i des del qual arranca la investigació de la mort d’una jove.

La novel·lista guardonada (Alcoi, 1990) és pediatra resident a l’Hospital Universitari de Sant Joan d’Alacant. En l’àmbit literari, Gisbert Abad va rebre el premi Ciutat d’Alcoi de Novela·la Isabel Clara Simó amb ‘Vi i veritat’, la seua primera obra, i va participar amb ‘Un rècord d’infantesa’ en la campanya per al foment de la lectura de la Fundació Bromera de 2021.

Send this to a friend