La Fira de Tendes creix en nombre d’expositors

Tindrà lloc del 7 al 9 de juny a Ontinyent

La Fira de Tendes creix en nombre d'expositors
Presentació de Fira de Tendes, Tapes i Rock.

La XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent creix enguany, i comptarà amb 59 expositors, un 18% més de les 50 de l’edició anterior, on es comptarà amb una ampla oferta d’establiments de comerç, serveis i hostaleria. La fira, que impulsa l’Ajuntament d’Ontinyent amb el suport de les associacions Comercio IN, SOC i AHVAL, també comptarà amb un escenari on tindran lloc fins a 10 actuacions de música en directe.

L’edició d’enguany, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny, va ser presentada en una roda de premsa en la qual l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que “anys arrere mai haguera pensat en superar en altres ciutats en aquests sectors, i si l’hem aconseguit no es fruit de la casualitat, sinó del treball, qualitat i l’esforç conjunt d’Ajuntament i professionals dels comerços, serveis i hostaleria per a fer de la ciutat tot un referent. L’Ajuntament destina aquest any 80.000 euros a aquesta cita”, remarcava.

Quant als horaris d’obertura al públic, presenten lleugeres variacions respecte a l’edició anterior: la part de comerços i serveis obrirà divendres de 18 a 22’30 hores; i dissabte i diumenge amb idèntic horari, de 10’30 a 14 i de 18 a 22’30. Quant a la part d’hostaleria, obrirà divendres de 19 a 03 hores; dissabte de 12 a 14’30 i de 18 a 03, i diumenge 12 a 14’30 i de 18 a 23  hores.

Send this to a friend