Hui es posen a la venda els bons per a les piscines municipals

La del Preventori obrirà com una instal·lació més gràcies a un acord entre l'Ajuntament i la Fundación Mariola La Asunción

Hoy se ponen a la venta los bonos para las piscinas municipales
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Ajuntament d’Alcoi posa hui en marxa la venda de bons per a les cinc piscines municipals de la ciutat –són 5 gràcies a l’acord entre el consistori i la Fundación Mariola La Asunción, propietària de la piscina del Preventori, perquè aquesta també siga ‘municipal’– que obriran les portes el divendres dia 14 de juny.

La venda tindrà lloc de dilluns a divendres de 10 a 14 hores a les oficines del Centre d’Esports, situades en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Aquests bons es podran utilitzar indistintament en les piscines municipals José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat, Batoi, la del Col·legi Sant Vicent de Paúl i la piscina del Preventori.

Recordem que aquests bons permeten un substancial estalvi respecte a les entrades individuals puntuals que tens els següents preus: de 6 a 16 anys; 1,60 euros, a partir de 17; 3,20 euros, persones jubilades, pensionistes o amb discapacitat, 1,60 euros i fins a 5 anys gratis.

PISCINA DEL PREVENTORI
La Fundación Mariola La Asunción ha dut a terme una important actuació per a adequar la piscina, que en part va vindre d’una subvenció municipal per a poder-la adaptar a la normativa corresponent. Ara, igual que en el cas de la piscina del Col·legi Sant Vicent de Paúl, serà l’Ajuntament qui duga a terme la gestió de la instal·lació com qualsevol altra piscina municipal de la ciutat, és a dir, aportant el personal i duent a terme el manteniment.

“Volem agrair a la Fundación Mariola tot l’esforç que han fet. Des de l’Ajuntament assumim la gestió i així aquesta piscina serà des d’aquest estiu la cinquena piscina municipal d’Alcoi, donant un major servei a la ciutadania”, ha explicat Alberto Belda.

TARIFES DE BONS
Tarifa 1: fins a 16 anys, jubilats, persones amb discapacitat i situació pare (darde) 31,50 €
Tarifa 2: majors 16 anys 55,20 €
Tarifa 3: matrimoni 82,50 €
Tarifa 4: matrimoni + 1 fill (fins a 17 anys) 98,20 €
Tarifa 5: matrimoni + 2 fills (fins a 17 anys) 114 €
Tarifa 6: matrimoni 2 membres situació pare, i fam. monoparental 63 €
Tarifa 7: família monoparental amb 2 o mes fills (fins a 17 anys) 78,80 €
Tarifa 8: matrimoni situació pare + fills (fins a 17 anys) 78,80 €

Una vegada que òbriguen les piscines també es posaran a la venda els bons de 20 i 50 banys.

Send this to a friend