Detingut després de pegar-li un estiró i ferir a un home

És un delinqüent habitual, que va ser arrestat per la Policia Local

Detingut després de donar-li una estirada i ferir a un home
Part dels fets van ocórrer en la plaça de Dins.

En el matí d’aquest dijous la Policia Local d’Alcoi va detindre a un home que, presumptament, li havia donat un estiró a un home major, al qual, després de caure a terra, va arrossegar per la plaça de Dins, segons confirma l’edil de Seguretat, Raül Llopis.

La víctima ha sigut ferida lleument, amb alguna contusió pròpia de les agressions patides, però el seu estat general és bo, sobre la base de la informació facilitada.

Posteriorment, el ja detingut, va accedir a diversos establiments de la zona Centre creant una certa alarma entre la gent, tant els possibles clients com els treballadors.

Llopis indica que es tracta de “un delinqüent habitual que portava molt de temps en la presó”, i que segons el propi relat del supòsit agressor, està buscant tornar a entrar a la presó com més prompte millor, d’ací els fets que ha protagonitzat aquesta setmana en el centre històric de la nostra ciutat.

El regidor de Seguretat explica que, actualment hi ha en vigor una ordre de la Prefectura de la Policia Local i de la pròpia regidoria, per la qual en el Centre ha d’haver-hi una parella d’agents que estiga patrullant a peu, i que precisament, això va ajudar a la ràpida detenció del presumpte autor.

I és que, pel que sembla, l’alerta del que estava ocorrent va arribar a aquests agents, que es van desplaçar fins al lloc concret dels fets i van detindre a l’home.

Finalment, l’edil Raül Llopis assenyala que, encara que l’ocorregut aquest dijous no és una cosa habitual, es continuarà en la “lluita per aconseguir que aquests fets no succeïsquen, ni en el Centre ni en la resta de la ciutat”.

Advertisements

Send this to a friend