Última batalla de l’Alcodiam per la permanència

Demà s'espera un altre ple en el pavelló Miguel Sarasa

Última batalla de l'Alcodiam per la permanència
Agustín Domínguez rep una entrada d’un jugador del Girona en el partit de fa dues setmanes.

El destí del P.A.S Alcodiam per a la temporada 2024/2025 es decidirà demà en un enfrontament crucial contra el Girona. L’equip dirigit per Lorenzo Pastor lluitarà per mantindre’s en la màxima categoria de l’hoquei sobre patins nacional, l’OK Lliga, a les 12’30 hores en el pavelló Miguel Sarasa.

La temporada 2023/2024 ha sigut més llarga i complicada de l’habitual per a l’Alcodiam. Després de finalitzar la lliga regular amb una derrota enfront del Caldes per 5-1, l’equip es va trobar en una inesperada situació de play-out per a assegurar la seua permanència en la primera categoria.

A pesar que el Girona, rival en aquesta eliminatòria, va acabar la temporada 11 punts per davall en la taula, aquesta diferència no ha garantit cap avantatge en els partits directes entre tots dos equips.

Els partits del play-out han reflectit la intensa competitivitat i el desig de tots dos equips per romandre en l’elit. La primera trobada, disputat en en el pavelló Miguel Sarasa, es va decidir amb una victòria cardíaca per a l’Alcodiam, decidida en la pròrroga i en un tibant torn de penals.

En canvi, el segon partit, disputat a Girona, la victòria va ser per al quadre local per la mínima (2-1), després que els locals s’avançaren per dues vegades en el marcador i Ferran Formatjé, mancant 53 segons, reduïra distàncies en el marcador després d’un directe.

Aquest últim partit fora de casa, es preveia que seria complicat, i així va ser. I és que, l’Alcodiam ha tingut una assignatura pendent durant tota la temporada: els desplaçaments. Al llarg de la campanya, només han aconseguit victòries a Calafell i en les pistes dels ja descendits Rivas i Mataró.
No obstant això, la millor posició del P.A.S Alcoi en la lliga regular els ha atorgat el dret de jugar aquest tercer i decisiva trobada en el seu pavelló, el Miguel Sarasa.

EL FACTOR ‘CASA’
Així doncs, el factor ‘casa’ jugarà un paper crucial en la lluita per la permanència. L’afició blaugrana s’espera en massa, tal com va ocórrer fa dues setmanes, en el primer partit de l’eliminatòria, omplint el pavelló Miguel Sarasa i generant un ambient increïble.

Per a repetir l’atmosfera que es va viure fa quinze dies, el club ha fet una crida a tots els seus seguidors perquè acudisquen al partit i facen costat a l’equip en aquesta important jornada, oferint entrades gratuïtes per a fomentar la màxima assistència.

L’equip que guanye demà assegurarà el seu lloc en l’OK Lliga per a la pròxima temporada, mentre que el perdedor descendirà a l’OK Plata. No hi haurà més oportunitats ni marge per a errors.

Send this to a friend