La Bandeja acull aquest dissabte una exhibició pel 200 aniversari de la Policia Nacional

Hi haurà una exposició de mitjans i diverses demostracions dels diferents serveis d'emergències i seguretat

La Bandeja acull aquest dissabte una exhibició pel 200 aniversari de la Policia Nacional
Participació de la policia en les Entrades en el marc de la commemoració. MAURO CENTENO

El pròxim dissabte 1 de juny, se celebrarà en la plaça d’*Espanya un acte homenatge a la Policia Nacional pel 200 aniversari des de la seua creació. Per tal motiu, l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un programa d’activitats que es desenvoluparà al llarg de tot el matí del dissabte, donant inici a les 10 hores amb una exhibició de mitjans de la Policia Nacional, amb la qual els agents acostaran la seua labor diària a la ciutadania.

L’acte estarà presidit per l’alcalde Toni Francés i comptarà amb la presència del cap provincial de la Policia Nacional a Alacant, Manuel Lafuente, el cap d’Operacions, Matías Hernández, i l’inspector cap de la Comissaria d’Alcoi, Jesús Sánchez.

Entre les activitats programades per a aquest dissabte, es desenvoluparà una jornada d’exhibició de mitjans de diferents Serveis i Unitats de la Policia Nacional, en la qual participaran agents especialistes del TEDAX (Tècnics Especialistes en Desactivació d’Explosius), UPR (Unitat de Prevenció i Reacció), guies canins, mitjans aeris, drons, participació ciutadana i policia científica.

Entorn de les 12’15 hores, tindrà lloc una demostració de guies canins i del servei de Mitjans Aeris i Seguretat Aèria-Drons. Per a finalitzar, a les 12’30 hores, donarà inici a l’acte homenatge a la Policia Nacional pel seu 200 aniversari.

Advertisements

Send this to a friend