Un gol de riure tanca la setmana més negra de l’Alcoyano

Un gol de risa cierra la semana más negra del Alcoyano

La setmana més negra de l’Alcoyano en els seus 96 anys d’història s’ha tancat de la manera més esperpèntica, amb un gol de riure en el minut 78, després de vorer Perales buidar una pilota arrere de Javi Antón i el rebutge ha beneficiat a Zaki, que ha aconseguit d’aquesta manera tan absurda el 1-0 amb el qual s’ha decidit la visita dels de Vicente Parras a Linarejos amb el Linares ja descendit a Segona Federació.

Dins del desvari que han sigut les últimes hores per al Deportivo, un més, ara producte del comunicat que es difonia en la pròpia web del club minuts abans de l’inici del partit, en el qual es feia saber la voluntat de Ramírez d’anar als jutjats i presentar demanda judicial sobre l’alcalde Toni Francés després de les seues declaracions d’ahir i també davant l’accionista Santi Pastor per les seues qualificacions en xarxes socials d’acusar la propietat de “utilitzar formar mafioses”.

Més sal a la gran ferida oberta en el futur de l’Alcoyano i en un moment poc afortunat, amb l’equip a punt d’afrontar la seua última eixida de la temporada, que han inundat d’indignació les xarxes socials i a una afició molt *enrabietada per veure que li estan llevant per una decisió personal el que l’equip s’ha guanyat en el terreny de joc.

En el merament esportiu, d’eixida la novetat sota pals de Perales que reapareixia després de molts partits a l’ombra de Jaume Valens, a més de la presència de Javi Jiménez en l’eix de la saga per Álvaro Vega.

El partit ha anat creixent a mesura que anaven passant els minuts, després d’una arrancada insulsa, sense cap molla producte de les circumstàncies de tots dos conjunts. El primer sobresalt no ha arribat fins que s’ha complit la primera mitja hora, després d’una retallada dins de l’àrea d’Agüero, que no se sap bé si vol centrar o disparar a porteria, la veritat és que la pilota ha acabat perdent-se sense que acabara veient porteria.

Dos minuts després, la millor ocasió local, protagonitzada per Álvaro Vázquez, el 9 del Linares ha avançat en solitari i en notar la presència de rivals ha rematat croat i sense massa punteria, escoltant-se alguns xiulets de l’escassa afició local, amb tot just mig miler de seguidors ‘blavets’ en les graderies de Linarejos.

En el 34, Agüero ha buscat sorprendre a Ernestas de falta directa des de la frontal, però el seu tret dibuixant una paràbola ha acabat en córner després que el meta del Linares tocara el just després d’una bona estirada.

I en el 42 ha arribat la millor ocasió per al Deportivo, bon contraatac blanc-i-blau, Armental arrere i Javi Antón arribant des de darrere, dispara amb molta intenció i bona mà davall d’Ernestas que amb una altra estirada salva al Linares.

Si la primera part només s’ha animat en l’últim quart d’hora, en la segona a penes ha existit el futbol, amb dos equips que l’única cosa que buscaven era que passara el temps com més de pressa millor perquè cap s’estava jugant res.

Vicente Parras, en el seu partit 178 en la banqueta blanc-i-blava, ha intentat mantindre una mica d’interés amb els canvis, però tampoc ha aconseguit l’efecte esperat. El súmmum del despropòsit que ha sigut aquesta visita a Linarejos ha sigut el gol del Linares a dotze del final, en una acció de riure, després d’una cessió arrere de Javi Antón, Perales ha buscat llevar-se la pilota de damunt i el rebot ha beneficiat a Zaki. Poc més a contar en un partit sense cap tensió futbolística i en el qual tots tenien posats els cinc sentits en una altra part, molt lluny del terreny de joc.

Fitxa tècnica

Linares: Ernestas, Antonio Marín, Manolo Molina, Vergaja, Fran Valera, Dani Perejón, Javi Duarte, Rodri, Rafa Llorente, Samu Corral i Álvaro Vázquez

Alcoyano: Perales, Javi Antón, Primi, Javi Jiménez, Farru, Armental, Albisua, Imanol, Agüero, Lara i Dani Selma

Árbitre: Huerta de Aza (Tinerfeño). Ha amonertstat als visitants Lara, Farru y Primi.

El gol: 1-0 (min. 78) Zaki