Paco García tanca la llista de les tres opcions confirmades a president de l’ASJ

Al costat de Juan Antonio Canalejas i Luis Sorolla que també opten al càrrec

Paco García cierra la lista de las tres opciones confirmadas a presidente
Paco García era vicepresident de l’ASJ

El divendres va concloure el termini de presentació de candidatures per a Junta Directiva de l’Associació de Sant Jordi.
Paco García Carrillo, fins ara vicepresident primer de l’entitat festera, és la tercera de les tres opcions confirmades a president, al costat de Juan Antonio *Canalejas i Luis Sorolla –a l’espera que la institució comunique oficialment totes les candidatures–.
Carrillo ha sigut l’últim a corroborar la seua candidatura, sent un dels motius que ha volgut donar a conéixer la seua proposta primer als membres de l’Assemblea, entre ells, els primers trons. Així mateix, el ja candidat també havia de dimitir del seu càrrec com a vicepresident primer abans de presentar la candidatura.
Carrillo, igual que els altres dos candidats, compta amb un equip, en aquest cas, de continuïtat a l’actual Junta Directiva de l’ASJ amb la candidatura de diversos membres de la mateixa a alguns càrrecs, com el de vicepresident segon (Tomás Cantó, actual vocal), vicesecretari (Víctor Hugo Ribes (actual vocal), mentre que Raúl Ponsoda opta a tresorer. També hi ha quatre vocals.

Send this to a friend