Presentada l’obra guanyadora del concurs de narrativa infantil d’Ibi

Va ser la setmana passada amb motiu del Dia del Llibre

Presentada l'obra guanyadora del concurs de narrativa infantil d'Ibi
Jurat i guanyadora del Premi Narrativa Infantil 2023.

La setmana passada, amb motiu del Dia del Llibre, la cafeteria del Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi acollia la presentació de l’obra guanyadora del XLI Concurs de Narrativa Infantil Vila d’Ibi 2023, en un acte en el qual van ser presents l’escriptora gallega Andrea Maceiras, guanyadora de l’edició, acompanyada per l’alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco; la tinenta d’alcalde de Cultura, Lara Ayala; l’editor d’Anaya Infantil i Juvenil, Pablo Cruz, i altres membres del jurat.

L’obra guanyadora, ‘El enigma de Siempreviva’, va ser triada per unanimitat i ha sigut publicada aquest mes d’abril per l’organitzadora del concurs, l’editorial Anaya, en la seua edició infantil i juvenil, “per ser un relat de forta mirada poètica, escrit amb enorme sensibilitat i talent, que converteix el tema de l’ecologia, el respecte a la terra i a la vida en el rerefons d’un viatge i una trobada en un poble de l’Espanya despoblada. La lleialtat, l’afecte i l’empatia es despleguen en una història en la qual res és el que sembla, ni tan sols el futur. Els personatges, pròxims i vius, interpel·len al cor del lector perquè comprenga la necessitat de defensar la naturalesa i també la possibilitat de l’esperança, perquè en Siempreviva res es perd per sempre”.

Guanyadora del premi local
En la presentació, a la qual va assistir nombrós públic familiar, va estar també present l’autora guanyadora del premi local, Nadia Galera, guardonada per la seua obra ‘La mansión Fernsby’. La jove iberuda, de 24 anys, ja es va alçar amb el premi local d’aquest concurs l’any 2017, amb el manuscrit  ‘Recuérdame entre llamas’.

Send this to a friend