L’Ajuntament adjudica la instal·lació d’un ascensor en el Conservatori municipal

L'import del contracte ascendeix a 82.691 euros i l'adjudicatària tindrà un termini d'execució d'obra de cinc mesos

L'Ajuntament adjudica la instal·lació d'un ascensor en el Conservatori municipal
Façana exterior del Conservatori Municipal.

L’Ajuntament ha adjudicat la instal·lació d’un ascensor de huit places en el Conservatori Municipal de Música i Dansa. L’import del contracte ascendeix a 82.691 euros i el projecte compta amb un termini d’execució de cinc mesos.

Tal com explica el regidor d’Educació, Alberto Belda, “es tracta d’una intervenció molt necessària a causa de les mancances en matèria d’accessibilitat de l’immoble i que havia sigut reclamada tant pel col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda, com per la plantilla i les persones usuàries”.

El projecte elaborat per a dur a terme aquesta intervenció ha tingut en compte les diferents opcions per a evitar afectacions al patrimoni i atendre, al mateix temps, les necessitats d’utilització i accessibilitat.

Així, l’opció considerada com més viable situa la instal·lació entre la caixa d’escala i la façana sud, que dona al pati lateral. Segons els plecs, respecta la distribució existent i els elements de major valor de l’immoble, al mateix temps que mantindrà i utilitzarà materials existents, cuidant els diferents elements, revestiments i pintures, serralleries i fusteries i els paviments existents.

La solució tampoc afecta a la distribució de les aules ni dels recorreguts de distribució existents, tampoc als buits de façana, ni a la il·luminació natural de l’edifici.

Send this to a friend