Pablo Ganet enlluerna en la Copa d’Àfrica

El jugador de l'Alcoyano està sent una de les sensacions de la Copa d'Àfrica de Nacions

Pablo Ganet enlluerna en la Copa d'Àfrica
Pablo Ganet amb la samarreta de Guinea Equatorial.

Pablo Ganet està sent una de les sensacions de la Copa d’Àfrica de Nacions. L’11 blanc-i-blau ha sigut el guia d’una sorprenent Guinea Equatorial que ha passat a la següent fase com a campió del grup A, en el qual estaven Costa d’Ivori, amfitriona del campionat, i Nigèria, tres vegades guanyadora del torneig.
La Nzalang, com és coneguda Guinea Equatorial, es va estrenar amb un empat (1-1) davant Nigèria, va derrotar 4-2 a Guinea Bisáu, partit en el qual Pablo Ganet va donar una assistència, per a donar la sorpresa enfront de Costa d’Ivori, en la qual van posar la guinda una brillant fase de grups amb un 4-0, amb gol inclòs del blanc-i-blau, un autèntic golàs de falta directa que va entrar per tota l’esquadra.
Eixa mateixa vesprada, el president de Guinea Equatorial, Teodoro Obiang, va declarar festiu l’endemà i la promesa de pagar una prima d’un milió d’euros més 200.000 euros, 50.000 per cada gol aconseguit enfront de la selecció amfitriona.
Guinea Equatorial es creuarà hui (18 hores) amb Guinea en eliminatòria de huitens de final. El sostre de la Nzalang és la semifinal que va aconseguir en 2015. Per a Pablo Ganet és la seua tercera Copa d’Àfrica en nou anys que porta defensant l’escut del país d’origen de la seua família, ja que el blanc-i-blau és nascut a Màlaga.

Send this to a friend