L’Alcodiam es juga tornar a la Copa del Rei

Els de Lorenzo Pastor es troben en el seu millor moment del curs

L'Alcodiam es juga tornar a la Copa del Rei
L’Alcodiam celebra un dels gols aconseguits en l’últim partit a casa enfront del Sarzana italià.

L’Alcodiam arranca l’any amb un objectiu principal: la classificació per a la Copa del Rei. Els de Pastor, després de les vacances nadalenques s’enfronten demà (12,30 hores) al CH Caldes en el Pavelló Miguel Sarasa, en el partit corresponent a la jornada 13 de la Parlem OK Lliga.

Un partit més que important perquè, a més de tractar-se de la primera trobada del 2024, els de Pastor es juguen la classificació a la Copa del Rei. En cas que el P.A.S Alcoi guanye al Caldes el diumenge i la diferència de gols siga major que la dels rivals, jugarà la Copa després de no aconseguir la plaça la temporada anterior.

L’Alcodiam arriba a la primera jornada del 2024 amb bones sensacions després d’acabar l’any amb la victòria del primer partit de huitens de final de la Copa d’Europa davant el Sarzana (4-3), que es va disputar en el Miguel Sarasa.

A més, la bona ratxa dels de Pastor es va reafirmar amb els resultats del mes de desembre marcat per dues victòries, una davant el Rivas (1-3) a domicili, i una altra davant el Sant Just (5-1) a casa, i una única derrota davant el Liceu en terres gallegues (2-1).

> LLIG LA NOTÍCIA COMPLETA EN L’EDICIÓ DEL DISSABTE 6 DE GENER DE EL NOSTRE CIUTAT.

Advertisements

Send this to a friend