Ambient de Nadal amb la Castanyera i els Júniors

I aquesta vesprada, L’Asguinaldo amb el Grup de Danses Sant Jordi

Ambient de Nadal amb la Castanyera i els Júniors
Aspecte de la plaça d’Espanya el 24 de desembre de l’any passat. | ARXIU

El Nadal continua impregnant l’ambient dels carrers alcoians amb diversos actes típics del Nadal Alcoià al llarg d’aquest cap de setmana, mantenint d’aquesta manera la tradició que hi ha a la nostra ciutat.

Per a començar, aquesta vesprada el Grup de Danses Sant Jordi protagonitzarà L’Asguinaldo, a partir de les 18’30 hores. La cercavila partirà de la placeta de la Creu Roja i la fi del recorregut serà en la plaça d’Espanya, epicentre de nombrosos actes del nostre nadal.

Es tracta d’un acte en el qual, amb la música molt present, es va demanant el conegut asguinaldo, i al qual es va sumant la gent al llarg del trajecte.

LA CASTANYERA I JÚNIORS
D’altra banda, demà serà el moment de dos moments claus del dia de Nit de Nadal, també amb ‘La Bandeja’ com a lloc de trobada.

Des de les 10 del matí estarà La Castanyera, sempre disponible per a totes aquelles persones que s’acosten fins ella per a menjar castanyes.

Aquest acte té una fi solidària, ja que la recaptació de fons va dirigida a una entitat social de la ciutat, i té el seu origen en la Penya del Bon Humor.

Així mateix, al voltant de les 12 hores serà el moment de les nadales per part dels júniors, que cada any omplin la plaça d’Espanya amb música i veu en directe, un instant que atrau a molt de públic, i que conjumina a famílies i amics en el matí d’un dels dies nadalencs més especials, gaudint durant tot el dia.

D’altra banda, demà també és habitual veure a ‘moters’ recorrent la nostra ciutat abillats amb la indumentària de Pare Noel.

En definitiva, molts ingredients per a gaudir d’una jornada festiva en el Centre d’Alcoi, als quals cal sumar tots els que hi ha en la programació nadalenca, com el Casal del Nadal, concerts, visites guiades, actuacions de màgia o exposicions betlemistes.

Send this to a friend