Víctor Terol i Marián Llopis guanyen el Hyrox

La cinquena carrera de fitnes fusiona huit exercicis

Víctor Terol i Marián Llopis guanyen el Hyrox
La prova es va celebrar en el poliesportiu Francisco Laporta.

El poliesportiu Francisco Laporta va acollir amb gran èxit de participació local la cinquena edició del Hyrox amb organització del Centre Esportiu Kikotraining. Aquesta carrera de fitnes fusiona huit exercicis amb una distància determinada de running, que varia segons la categoria: 8 km per a l’elit, 4 km per a la popular, i 2 km per a la iniciació.

Víctor Terol es va alçar amb la victòria en la categoria individual elit masculí, mentre que Marián Llopis ho va fer en la femenina. En la mateixa categoria, es van alçar en el primer lloc Joel Guerrero i Damián Bevilacqua de parelles masculines, i Ángela Revert i Angelo Paolo de parelles mixtes.

En la popular individual, Pedro José Poquet i Tania Martínez es van emportar l’or. Per parelles, en aquest mateix nivell, Jorge Albero i Rubén Masiá van liderar la masculina, Elisabet Villora i Irene Navarro van destacar en la femenina, i Amparo Ribera i Antonio Tortosa es van emportar la victòria en la mixta.

Els guanyadors en la categoria d’iniciació van ser Tamara Peña i Mariano Hernan en individuals femení i masculí, respectivament. Les parelles iniciació també van tindre el seu moment de glòria, amb Miriam Martínez i Susana Espí destacant en la femenina, Iker Santamaria i Roberto Santamaria en la masculina, i Andrea Ruíz i Carlos Torres en la mixta.

Send this to a friend