Víctor González disputa a Portugal la Súper Final Europea de la Yamaha Cup

El pilot alcoià ha acabat tercer de la copa *monomarca i cinqué del Nacional de Tot Terreny en la disciplina de *buggyes

Víctor González serà un dels tres pilots espanyols que, a partir d’este dijous 26 i fins al dissabte 28, disputarà la Súper Final Europea de la Yamaha YXZ1000 Cup en el municipi portugués de Portalegre.
L’alcoià va aconseguir el bitllet per a esta competició automobilística internacional després de finalitzar tercer de la classificació general en la Copa d’Espanya en la qual la marca japonesa promociona al nostre país les carreres de buggyes.
Esta copa monomarca, que ha complit la seua setena edició, va finalitzar recentment amb la disputa del Ral·li TT Guadalajara i és puntuable per al Campionat d’Espanya de Tot Terreny en la modalitat de Side by-Side (*SSV).

Víctor González va afermar eixe tercer lloc final després de mostrar una gran regularitat al llarg de les sis carreres puntuables. El campionat va començar al març en terres andaluses amb el Ral·li TT Jaén, a l’abril es va disputar la Baixa Extremadura, va continuar al maig amb la Baixa Lorca, per a al juliol celebrar-se la Baja Aragón.

El campionat va tornar al setembre després de l’aturada estiuenca amb dues proves, el Ral·li Zaragoza i el Ral·li TT Guadalajara, amb el qual es va clausurar la present edició. A més del tercer lloc en la Yamaha YXZ1000 Cup, el pilot alcoià va acabar cinqué en la classificació general del Campionat d’Espanya de SSV. La fiabilitat d’estos buggys va quedar demostrada en el domini que la mara japonesa va exercir en este certamen nacional en ocupar quatre dels cinc primers llocs de la classificació general.
“Estic molt satisfet de la meua temporada”, ha explicat Víctor González en el seu retorn com a pilot al Nacional de Tot Terreny. “Sempre tens el dubte de fins a on hauria pogut arribar sense uns problemes mecànics que vam tindre, si haguera pogut pressionar més als dos primers classificats, que per experiència i mecàniques s’han mostrat intocables”, ha afegit.
Per a l’alcoià estos dos resultats suposa la seua millor classificació en tots dos campionats. Ara espera posar la guinda a la temporada amb un *Top 5 en la Súper Final Europea del pròxim cap de setmana a Portugal. Es reuniran els tres millors pilots de la YamahaYXZ1000 Cup d’Espanya, Portugal, França, Itàlia i Anglaterra.
“Tradicionalment esta Súper Final ha estat dominada pels pilots espanyols. L’única cosa que sabem és que les previsions per a la setmana vinent són de pluja en la zona on es disputarà la prova”, ha confirmat Víctor González, que esta temporada ha tingut com a copilot al català Carles Barangué.

Advertisements

Send this to a friend