Expropiació definitiva en el Santiago Payá

Amb l'objectiu de dur a terme les obres de consolidació del vessant que dona a l'accés del polígon

Expropiació definitiva en el Santiago Payá
Imatge d’arxiu de la zona del Santiago Payá.

L’Ajuntament d’Alcoi ha procedit a tramitar amb caràcter definitiu l’expropiació de terrenys necessaris per a dur a terme les obres de consolidació del vessant que dona a l’accés del polígon Santiago Payá. En l’últim Ple municipal es va adonar de les al·legacions presentades pel propietari dels terrenys, que és l’empresa Inde Truck S. L., procedint amb això a l’expropiació forçosa d’una mica més de 5.000 metres quadrats de superfície a ocupar temporalment, mentre que uns 3.000 seran expropiats de manera permanent.

Com es recordarà, fa un any es van iniciar les converses amb el propietari de part dels terrenys –la resta són municipals–, ja que són necessaris de cara a escometre el projecte d’estabilització del vessant, que des de fa molt temps pateix problemes que deriven en forts corriments de terra quan hi ha episodis de pluges torrencials.

És el que va ocórrer en la primavera de l’any passat, quan part del vessant es va ensorrar, la qual cosa va obligar l’Ajuntament a reprendre un projecte que romania aparcat des de 2017.

Send this to a friend