Ampli suport del públic a la Fira Gastronòmica de Muro

Les altes temperatures van animar a visitar els llocs

Ampli suport del públic a la Fira Gastronòmica de Muro
Moment de la inauguració de la setmana passada

A boca de nit del passat diumenge va tirar el tancament l’edició 2023 de la Fira Gastronòmica i del Sector Agroalimentari de Muro, un certamen que va ser protagonista durant tot el cap de setmana i que va obrir les seues portes en la vesprada del divendres 29 de setembre amb la inauguració oficial presidida per les autoritats municipals.

Les altes temperatures que ens estan acompanyant en aquest inici de la tardor van motivar que nombrós públic passara per la Plaça  Matzem, especialment en moments com el capvespre del dissabte, per a gaudir tant de l’oferta culinària que presentava la mateixa Fira com de les diferents actuacions musicals que es duien a terme en el marc de l’esdeveniment.

En aquesta ocasió, i tal com avançava ja aquest periòdic la setmana passada, van ser més de vint-i-cinc estands els que van participar en la cita presentant un ampli ventall de productes tradicionals de la zona. El públic va poder adquirir dolços típics o embotits igual que degustar licors, cerveses artesanals, hamburgueses, innovadores tapes i fins i tot les clàssiques ‘coquetes fregides’ acompanyades d’una diversa varietat de guarnicions.

Des de l’Ajuntament de Muro feien una valoració molt positiva en concloure la XVIII Fira Gastronòmica destacant res més finalitzar la mateixa que havia deixat uns resultats molt satisfactoris “ha quedat demostrat que és un èxit combinar l’activitat comercial amb música o propostes culturals.A més, hem vist que molta gent ha gaudit de la convocatòria d’enguany especialment en aquells moments en els quals ja s’amagava el sol i es podia estar millor al carrer. El bon temps ha sigut un al·licient per a animar a la gent a eixir de les seues cases, comprar en la Fira i també consumir en l’hostaleria local”, deia sobre aquest tema l’alcalde de Muro; Vicent Molina.

Finalment, el consistori, a través de la regidoria de Turisme que regenta l’edil Carol Ivàñez; posava l’accent en l’increment de participants en la Fira d’enguany igual que manifestava el seu compromís per continuar apostant per una activitat que dona visibilitat als comerciants gastronòmics locals.

Així mateix, indicaven que aquesta Fira continua despertant g*ran interés en els veïns de Muro i en molts visitants provinents de municipis de les comarques de l’Alcoia i el Comtat.

Send this to a friend