Víctor González cedeix el tercer lloc en el Nacional de SSV

Fernando Mesa avança al pilot alcoià per un punt mancant una prova

Víctor González cedeix el tercer lloc en el Nacional de SSV
Víctor González durant la seua participació en el Cerç Ral·li.

Víctor González no va poder conservar el tercer lloc de la classificació del Campionat d’Espanya de SSV (Side-by-side o buggies), en la prova disputada en terres aragoneses amb motiu del Cerç Ral·li Exèrcit de Terra.

El pilot alcoià, en el seu retorn enguany a aquest campionat, es va veure superat per Fernando Mesa i serà l’última prova de la temporada, el Ral·li TT Guadalajara que es disputa els dies 29 i 30 d’aquest mes, la que dicte sentència respecte a qui ocuparà aqueixa tercera plaça en el Nacional.

Fernando Mesa ascendeix al tercer lloc de la classificació amb 123,18 punts, mentre que Víctor González se situa per darrere amb 122,58 punts. On té garantit el tercer lloc és en la Copa Yamaha YXZ1000R 2023, on el quart, Lorenzo Valverde, queda a 67 punts.

La prova aragonesa es va desenvolupar en unes condicions molt exigents tant per a pilots com màquines. En el pròleg de 17 quilòmetres, la parella Víctor González i el seu copilot Carlos Barangué, van acabar segons a escassos 30,7 segons de Caamaño/Moliné, que van certificar el seu títol en la Yamaha YXZ1000R Cup 2023, i per davant de Fernando Mesa.

La primera especial del ral·li es va disputar en el camp militar Sant Gregori de Saragossa amb un recorregut de 150 quilòmetres. Mesa/Cano van ser els més ràpids entre els Yamaha, sent tercers la parella González/Barangué a 55,2 segons.

Amb la pluja fent estralls, l’organització es va veure obligada a suspendre per seguretat els dos trams, deixant les classificacions finals tal com estaven després de la SS2, sense poder gaudir d’una batalla que es preveia interessant en tots els llocs de la classificació.

Miguel Prat va ser el guanyador en la classificació del Campionat d’Espanya de Tot Terreny, sumant així quatre de quatre i aconseguint els punts suficients per a convertir-se en el guanyador de l’edició 2023 d’aquest certamen dels ‘ral·lis’ de terra.

En el Top 10 de la classificació, set eren Yamaha YXZ 1000R. Les esperances per a Víctor González d’acabar tercer passen pel Ral·li TT Guadalajara, certamen amb el qual s’acomiada l’actual temporada.

Advertisements

Send this to a friend