Hui, La Vuelta passa per les nostres carreteres

L'etapa culminarà a la part alta de Xorret de Catí

Hui, La Vuelta passa per les nostres carreteres
La Vuelta ciclista a Espanya de l’any 2017.

La província d’Alacant torna a ser present en el recorregut de La Vuelta Ciclista a Espanya, en la seua edició número 78, amb una de les etapes més especials de tot el circuit en aquesta edició de 2023.

Aquesta jornada serà especial, ja que discorrerà per algunes de les localitats que el passat estiu es van veure assolades per l’incendi que es va produir en les zones de La Vall d’Ebo i la Vall de Bolet.

Aquesta huitena etapa arrancarà al migdia des del carrer Bellavista de Dénia, al costat de l’Esplanada Cervantes. Després del seu pas per aquesta localitat, l’escamot recorrerà altres municipis alacantins com Els Poblets, Pego, Tollos, Fageca, Quatretondeta, Benilloba, Benifallim, La Torre de les Maçanes, Ibi i Onil.

En total seran 165 quilòmetres que culminarà en un dels enclavaments més emblemàtics de la província, l’alt de Xorret de Catí, a Castalla, un exigent port de muntanya que s’ha convertit en un clàssic de la ronda espanyola per l’encant del seu entorn i la duresa que allí trobaran els corredors.

Els aficionats podran gaudir de ciclistes de la talla de Remco Evenepoel, que va ser el guanyador de la prova en 2022, Primoz Roglic, vencedor de l’últim Gir d’Itàlia, Jonas Vingegaard, recent campió del Tour i els espanyols Mikel Landa, Enric Mas i Marc Soler, que després de set etapes estan entre els deu primers classificats i el que la lidera és Lenny Martínez.

Send this to a friend