Pau Esteve fa el salt a les inferiors de l’Atlético de Madrid

El jove entrenador també ha estat en les categories inferiors del club il·licità

Pau Esteve fa el salt a les inferiors de l'Atlético de Madrid
L’alcoià en les instal·lacions de l’Atlètic de Madrid.

Alcoi comença a ser un referent en el món de l’esport. Les noves generacions cada vegada estan més preparades en les seues diferents disciplines i es comencen a veure esportistes amb grans projeccions, com és el cas de Maia Llàcer, Joan Montes o Laura Casabuena.

En el món del futbol és complicat veure a entrenadors nascuts a Alcoi que arriben a les màximes categories, però bé és cert que a la nostra ciutat cada vegada es veu més nivell en les banquetes i, els xiquets i xiquetes, compten amb més recursos per a poder arribar més lluny en un esport que ja és complicat de per si mateix. Pau Esteve és un dels joves entrenadors que s’està preparant per a continuar complint objectius i, qui sap, fer-se un nom en les banquetes.

Com a jugador va començar en l’Alcoyano, d’ací es va anar a l’Alcoi i va finalitzar la seua etapa com a futbolista en el CC Alcoi, on va estar les tres temporades del juvenil i on va estar dos més en el primer equip. Ja en els seus últims anys com a jugador, entrenava als xiquets del CC Alcoi i també va passar per diferents col·legis com l’Arnauda, La Salle i els Salesians. Durant aqueixes temporades, ja va començar a adquirir una certa experiència en el món futbolístic com a entrenador malgrat la seua curta edat.

UNA LESIÓ D’ALLÓ MÉS OPORTUNA
És obvi que les lesions mai arriben en bon moment, però et poden obrir portes que probablement no t’arribes a plantejar si no et trobes en una situació com aquesta. Una lesió de clavícula el va obligar a deixar de costat els terrenys de joc com a jugador. “Va ser dur trencar-se la clavícula. Em vaig lesionar abans de començar una nova temporada i era complicat començar la pretemporada amb bon peu. Aqueix mateix estiu, sense saber res de la meua lesió, em va dir l’entrenadora del cadet de l’Elx Femení i em va dir si volia ajudar perquè feia falta gent en el cos tècnic i vaig dir que sí”, afirma Pau.

Així va començar la seua carrera en les banquetes fora d’Alcoi, com a segon entrenador. El salt com a primer tècnic el donaria ràpid, ja que la temporada passada es va asseure en la banqueta de l’infantil de l’Elx Femení i també va estar com a ajudant de porters en el primer equip del conjunt il·licità femení. Després d’una gran experiència a Elx i continuar ampliant els seus coneixements en el món del futbol, Pau va estar en contacte amb l’Atlético de Madrid.

“Era complicat que em cridaren perquè hi ha molta gent que tira el currículum per a treballar en clubs d’aquesta entitat, però tenia bona posició gràcies a aquests anys a l’Elx. El coordinador al final és el que pren aquestes decisions i és el que ha confiat en mi”, destaca Pau.

PRÒXIM REPTE
Arrancarà en el Benjamí de primer any del conjunt *colchonero, però no es posa límits. “Encara soc jove, vull créixer com a entrenador en aquest club i, per descomptat, tractar d’arribar al futbol 11. També he de fer les pràctiques del nivell 3 d’entrenador. Encara no ho sé amb tota certesa, però m’agradaria fer-les en el juvenil o el cadet de l’Atlético”, comenta Pau.

Advertisements

Send this to a friend