Patricia Blanquer entra en la direcció del grup parlamentari del PSOE

A més, el dijous, va prendre possessió com a Diputada en el Congrés

Patricia Blanquer entra en la direcció del grup parlamentari del PSOE
Per la dreta, Blanquer en la constitució del grup parlamentari.

L’alcoiana Patricia Blanquer ha fet un pas més en la seua trajectòria política aquesta setmana després d’entrar en la direcció del grup parlamentari socialista del Congrés, un nomenament que assumeix com “un honor i una gran responsabilitat”, segons ha explicat en les seues xarxes socials.

Blanquer assumeix la secretaria adjunta a la secretària general i és portaveu substituta cinquena en la legislatura que es va estrenar aquest dijous, 17 d’agost, i que suposa l’arrancada de la quinzena legislatura de la democràcia espanyola.

En l’anterior període legislatiu, Blanquer va ser la portaveu d’Hisenda del citat grup parlamentari i secretària executiva d’Indústria, Comerç i Turisme de l’Executiva Federal del PSOE.

Des del grup socialista d’Alcoi han volgut felicitar a Patricia Blanquer per aquest nomenament, el qual consideren “un reconeixement i una mostra de l’absoluta confiança que té la direcció del partit amb ella. Patricia és una persona molt treballadora i estic segura que lluitarà perquè Espanya avance amb polítiques al servei de la ciutadania, amb un creixement econòmic just i sostenible, polítiques feministes que lluiten per la igualtat efectiva entre dones i home, tot això tenint en compte les diversitats existents, buscant sempre la bona convivència i treballant per la transició ecològica i energètica”, ha dit el secretari general de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE, Jordi Martínez.

PRESA DE POSSESSIÓ COM A DIPUTADA
D’altra banda, i després de conéixer la seua entrada en la direcció del grup parlamentari, aquest dijous, Patricia Blanquer va assumir l’acta com a diputada en el Congrés, per sisena vegada consecutiva, des que entrara com a diputada per la província d’Alacant, per primera vegada, l’any 2012, en la X legislatura. Des d’aqueix moment, s’ha mantingut en aquest càrrec institucional després de fer el salt des de la política local com a regidora a Alcoi.

Send this to a friend