Foradia avança estratègies i reptes en la seua primera convenció

L'empresa alcoiana està especialitzada en solucions integrals

Foradia avança estratègies i reptes en la seua primera convenció
Moment de la Convenció en la Cambra de Comerç.

Foradia, una empresa alcoiana especialitzada en serveis integrals d’enginyeria mecànica, va avançar l’estratègia i els reptes de la companyia per als pròxims mesos i es van mostrar les dades econòmiques i financeres de l’empresa. Va ser a mitjan juliol, en la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d’Alcoi que va acollir la primera convenció de l’empresa.

En aquest sentit, el gerent de Foradia, Pablo de Gracia, va destacar la importància d’aquesta mena d’esdeveniments ja que permet que es compte amb la participació dels treballadors de l’entitat i “les persones són l’actiu més important que tenim les empreses i la seua participació és de vital importància per a mantindre equips cohesionats i compromesos”.

En la jornada, abans que donara inici la convenció, els assistents a aquesta van poder conéixer l’edifici on té seu la institució, coneguda com la Banca Vicens, de la mà de la secretària general de la Cambra, Ana Moltó.

En la trobada també es va comptar amb la participació de l’expert en coach Francisco Páez, que va donar una xicoteta xarrada sobre el ‘Autoconeixement i autoanàlisi per al lideratge’.

Entre altres coses, també es va fer lliurament d’un detall als dos treballadors que s’han jubilat recentment i que ja formen part de la història de la companyia.

Foradia és una empresa alcoiana dedicada a les solucions integrals en enginyeria mecànica. En 1980 es va constituir Foradia S.A.L., i des d’aqueix any ve prestant els seus serveis, encara que no va ser fins a 2018 quan va canviar la forma jurídica de l’empresa i va passar a denominar-se com ara, Foradia S.L.

Entre els serveis més destacats es troba l’automatització de processos industrials, les aplicacions en enginyeria mecànica i robòtica, el disseny de maquinària a mesura, equips de laboratori, processos de final de línia, treballs de muntatge i manteniment industrial, adaptació i certificació de “maquinària segura”, serveis de reparacions i recondicionament i posada a punt de maquinària, entre altres.

Advertisements

Send this to a friend