Reviu la història en la Fira i Mercat Medieval de la Malena

Aquest cap de setmana, els habitants i visitants de la població tindran l'oportunitat de submergir-se en un viatge en el temps, rememorant l'antiga fira que solia celebrar-se en segles passats.

Reviu la història en la Fira i Mercat Medieval de la Malena!
L’animació serà constant durant tot el cap de setmana.

Banyeres de Mariola es prepara per a rebre un dels esdeveniments més esperats de l’any: la Fira i el Mercat Medieval de la Malena. Aquest cap de setmana, els habitants i visitants de la població tindran l’oportunitat de submergir-se en un viatge en el temps, rememorant l’antiga fira que solia celebrar-se en segles passats.

La inauguració oficial tindrà lloc hui dissabte a les 12 h, marcant el començament d’un cap de setmana ple de diversió i entreteniment medieval. La fira promet delectar als assistents amb una àmplia varietat d’activitats i espectacles que transportaran a tots a èpoques passades.
Des de cercaviles musicals fins a activitats teatrals, la música i l’art seran presents en cada racó de la fira. Els visitants podran gaudir d’exhibicions d’ocells de rampinya, marionetes i animació de carrer, que els sorprendran i meravellaran a cada pas. A més, els espectacles de dansa i de piruetes teatrals afegiran un toc de gràcia i ambientació a l’esdeveniment.
Per als amants de la literatura, l’escriptora Cristina Campos serà present en la llibreria Mòn Màgic per a dur a terme un emocionant acte de signatura de llibres. Serà una oportunitat única per als lectors de conéixer a aquesta talentosa autora i obtindre una còpia signada de les seues obres.
Els més xicotets també tindran el seu lloc en aquesta fira medieval. Hi haurà jocs especialment dissenyats per a ells, on podran gaudir d’emocionants desafiaments i divertir-se al màxim. A més, una granja d’animals els permetrà conéixer diferents espècies i conéixer els trets d’aquests animals.
La fira no estaria completa sense les exposicions i demostracions d’oficis antics. Els visitants podran ser testimonis de l’habilitat dels fusters i picapedrers, que mostraran les seues tècniques tradicionals i crearan autèntiques obres mestres en viu. Serà una oportunitat única per a apreciar el talent i l’artesania de temps passats.
La Fira i Mercat Medieval de la Malena és un dels actes centrals de les festivitats que van començar a la fi de juny i s’estendran al llarg del mes de juliol. Aquestes celebracions estan obertes a tots els visitants, brindant l’oportunitat de submergir-se en l’ambient festiu i vibrant de la població.
No es perda l’oportunitat de viatjar en el temps i experimentar la màgia de l’Edat mitjana en la Fira i Mercat Medieval de la Malena. Assistisca amb la seua família i amics, gaudixca de les activitats, admire les demostracions i passe un cap de setmana inoblidable. Li esperem en Banyeres!

 

Send this to a friend