El talent alcoià és present a la Berlín Fashion Week 2023

Àfrica Pla i Hugo Sala, únics espanyols presents en el certamen, pentinaran i maquillaran a les models

El talento alcoyano estará presente en la Berlín Fashion Week 2023
Hugo Sala i Àfrica Pla en el saló de Francés Peluqueros. QUIQUE REIG

Àfrica Pla i Hugo Sala són mare i fill, però a més també estan units per la seua professió, ja que tots dos són perruquers. Encara que Àfrica assegura que això del seu fill ha sigut molt més vocacional i que als seus 19 anys, té un talent extraordinari. També confessa que, encara que al principi era una mica complicat separar el treball de la vida familiar, finalment l’han aconseguit. I és que Àfrica i Hugo han anat demostrant que són el tàndem perfecte i això es veurà reflectit durant la seua participació a la Berlín Fashion Week 2023.
La perruquera del saló Francés Peluqueros conta que tot va començar quan els van convidar a assistir a una formació a Alemanya, que va servir com una espècie de prova per a l’organització. Poc temps després van rebre la notícia que havien seleccionat per a participar en aquest gran esdeveniment de la moda alemanya, i per als dos estilistes va ser tota una sorpresa i una gran alegria formar part d’un esdeveniment tan prestigiós, perquè, a més, cal destacar que Hugo i Àfrica són els primers perruquers espanyols a acudir al país germànic per a participar en aquesta Fashion Week, i estan convençuts que aquesta experiència els servirà per a enriquir-se personal i professionalment.
Hui és el dia en què aquests dos alcoians podran mostrar tot el seu talent sobre la passarel·la berlinesa, però no han pogut avançar més informació, i ni tan sols han pogut practicar, perquè no fins que no arriben al país germànic no es reuniran amb l’equip que els explicarà amb quins equips treballaran i en què consistiran els estilismes que hauran de realitzar.

Send this to a friend