Huit medalles del Club Tae en el Campionat d’Espanya de Taekwondo Unificat

Huit medalles del Club Tae en el Campionat d'Espanya de Taekwondo Unificat
Componets del Club Tae Alcoi.

El Club Tae va tornar amb huit medalles de  Campionat d’Espanya de Taekwondo ITF Unificat, que va reunir a Sant Vicent del Raspeig a un total de 300 competidors de tot el territori nacional pertanyents a les cinc federacions internacionals de Taekwondo Tradicional i ITF que representen a Espanya a nivell internacional.

Lucía Pérez, en -45 kg júnior cinturó negre, va aconseguir la plata en combat i el bronze en tul. Mateix resultat per a Lliris Santoyo, en +55kg infantil (12 a 13 anys) cinturó roig negre. José Luis Lloréns es va penjar l’or en combat en -70kg júnior, mentre que Dani Ruiz es va emportar dues medalles d’or (combat i tul) en -60kg júnior (14 a 17 anys) mixt fins a roig-negre.

Julián Basalice va ser plata en combat en 50-55 kg (12-13 anys) fins a groc-verd. Sandro Ribes va aconseguir penjar-se la medalla de plata en 40-45kg infantil (12-13 anys) masculí fins a cinturó negre i Sami Abdelkarim va ser bronze en tul en júnior cinturó negre-roig. Aquesta competició nacional se celebra una vegada a l’any amb regles unificades. El Club Tae va participar en aquest campionat amb els coach Aitor Martínez, Francisco Ribes i Juanjo García.

Send this to a friend