Localitzen a l’home de 78 anys que buscaven a Alcoi

Pel que sembla, es trobava en la zona de Batoi/El Salt

Localitzen a l'home de 78 anys que buscaven a Alcoi
Imatge de l’home que es buscava a Alcoi. | FACEBOOK AJUNTAMENT ALCOI

Fa a penes uns minuts que ha sigut localitzat l’home de 78 anys que buscaven a Alcoi diversos cossos de seguretat, segons ha confirmat la pròpia filla a El Nostre, i també des de l’Ajuntament d’Alcoi.

El consistori indica que l’home es trobava perdut per la zona de Batoi/El Salt i que es troba “en perfectes condicions, tan sols una mica desnodrit i ha sigut traslladat a l’hospital per a fer-li les revisions corresponents”.

La filla, ha assenyalat a aquest periòdic que els bombers li han comunicat que el seu pare hauria caigut i amb això desorientat.

Recordar que, l’home havia eixit aquest matí a caminar i no havia tornat a la seua casa. S’havia posat en marxa un dispositiu de cerca i s’havia sol·licitat la col·laboració ciutadana per a localitzar-lo.

En un comunicat, el consistori ha indicat que “des de l’Ajuntament es vol agrair a tot l’equip mobilitzat, Bombers, Protecció Civil, Policia, Brigades i voluntaris ACIF, així com tota la ciutadania el seu esforç. Per sort ha sigut trobat abans de la tempesta que sembla tindrà lloc d’ací a poc”.

La família també ha agraït la implicació de tanta gent per a trobar-ho.

Advertisements

Send this to a friend