Sant Nicolau serà de doble direcció almenys fins a setembre

Canvis en la circulació en la zona per les obres de l'aparcament de La Riba

Sant Nicolau serà de doble direcció
El carrer Torre de les Maçanes serà de doble sentit a partir del divendres al migdia, però només per a veïns i accedir a aparcaments.

Aquesta setmana s’introduiran una sèrie de canvis en la circulació de vehicles al carrer Sant Nicolau i algunes adjacents amb motiu de les obres de l’aparcament que es construeix a La Riba. En concret, per a poder estendre una solera de formigó en l’encreuament entre els carrers Casa Blanca, La Cordeta i Sor Elena Picurelli, del divendres 16 de juny i fins al dilluns 19, es prohibirà la circulació de vehicles en aquests carrers.

El trànsit permés únicament serà de caràcter veïnal o per a accedir als aparcaments i a partir del dilluns es preveu reordenar el trànsit d’aquests carrers per a facilitar l’accés a l’obra de l’aparcament. Cal indicar que aquesta solució va ser acordada en reunió abans del començament de les obres.

Això afectarà la circulació del carrer Sant Nicolau, que ara és de doble direcció, com també a Torre de les Maçanes, que serà de doble sentit fins a Sor Elena Picurelli, on estarà tallat; a aquesta última només podrà accedir-se des del carrer La Cordeta.

En aquest període, es produiran eixides de camions de manera recurrent per aquests carrers. Aquests canvis s’allargaran fins a l’última setmana d’agost, aproximadament. En cas de poder avançar els terminis, es comunicaria amb antelació.

Send this to a friend