Bernabé afirma que per al Govern d’Espanya és «irrenunciable» la connectivitat d’Alcoi

En els Pressupostos Generals de l'Estat, es destinen 12 milions d'euros a la línia Xàtiva-Alcoi, dels quals 7 ja estan en execució

Bernabé afirma que per al Govern

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha visitat aquest dijous Alcoi i ha afirmat que per a “l’Executiu de Pedro Sánchez és irrenunciable la connectivitat d’aquesta ciutat”. La delegada, que ha estat acompanyada en aquesta visita per l’alcalde Toni Francés, ha recordat que els Pressupostos Generals de l’Estat de 2023 recullen una partida de 12 milions d’euros per a la línia Xàtiva-Alcoi, dels quals 7 milions d’euros destinats a millores de la seguretat “ja estan en execució” i “altres dos projectes de rehabilitació integral per a finalitzar la connexió, es troben en tramitació”.

En aquest últim cas, es tracta de la millora i modernització integral del tram Alcoi-Ontinyent, i un altre entre Ontinyent i Xàtiva. Bernabé ha subratllat “el compromís ferm dels governs progressistes amb aquesta ciutat, que sempre han afavorit les millores de la connectivitat d’Alcoi amb la resta del país i de la Comunitat Valenciana”

La delegada, que recorregut alguns dels projectes finançats a la ciutat pel Govern d’Espanya, ha manifestat que “Alcoi és un dels municipis més dinàmics de la Comunitat Valenciana i de tot l’Estat espanyol” quant a promoció de projectes i inversions. En aquest sentit, ha remarcat “l’efectivitat i bona gestió de l’equip de govern municipal”, en referència als més de 20 milions d’euros dels Fons Next Generation que rebrà Alcoi, la qual cosa suposa «una inversió històrica».

D’aquests projectes finançats pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Bernabé ha destacat, entre altres, la rehabilitació de més de 374 habitatges en els barris Sagrat Cor i Font Dolça, ratificada dilluns passat a través de la signatura d’un conveni amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, o el projecte de zona de baixes emissions que s’implantarà en la zona Centre.

Send this to a friend