Detinguts a Benidorm per robar a punta de pistola en un saló de jocs d’Alcoi i un vehicle

La Policia Nacional també els relaciona amb un robatori amb força comés en Fuengirola

Detingut un jove de 25 anys per estafar 7.200 euros fent-se passar per obrer
Comissaria de la Policia Nacional del carrer Perú. ARXIU

Agents de la Policia Nacional han detingut a Benidorm a dos homes acusats de cometre sengles robatoris amb violència i intimidació amb arma de foc, tots dos ocorreguts a Alcoi. A més, aquest arrest es relaciona amb un robatori amb força comés per un d’ells en Fuengirola (Màlaga).

Els agents pertanyents a la Brigada de Policia Judicial d’Alcoi van iniciar la investigació després de produir-se aquests fets delictius. Gràcies a la informació recaptada en les declaracions de les víctimes i dels testimonis, van aconseguir identificar a un dels presumptes autors, un home major d’edat, de nacionalitat estrangera i amb un ampli historial delictiu al nostre país.

Durant la investigació, els agents van situar a un dels autors en diferents punts de la geografia espanyola, com ara Màlaga, Sevilla o Huelva. Finalment, la Policia Nacional va donar amb el parador dels delinqüents a Benidorm, establint un operatiu conjunt amb agents de la Comissaria d’aquesta localitat costanera.

Quan els dos autors van ser detinguts, els agents van intervindre el vehicle robat, al qual li havien modificat les matrícules, l’arma de foc, i altres efectes procedents d’un robatori amb força comés en un domicili de la localitat malaguenya de Fuengirola, relacionant-se amb aquest robatori als autors.

Al principal investigat se li van imputar delictes de robatori amb violència i intimidació, robatori amb força, delicte contra la seguretat viària i falsedat documental.

PRESÓ PROVISIONAL PER A UN D’ELLS

Els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi, que va decretar presó provisional per a un d’ells, en concret l’autor material dels fets, posant en llibertat amb càrrecs a l’altre dels detinguts.

Advertisements

Send this to a friend