Podem inicia el projecte ‘Inclou-me’

El propòsit d'aquesta iniciativa és fer visibles les "dificultats" que existeixen en matèria d'inclusió en la convivència de la ciutat

Podem inicia el projecte ‘Inclou-me’
La coordinadora de Podem Alcoi, Trini Rubio.

Podem Alcoi va posar en marxa la setmana passada i continuarà durant diferents jornades entre gener i febrer, el projecte ‘Inclou-me’, un programa de participació amb el qual “podrem conéixer de prop” les dificultats diàries a les quals s’enfronten els col·lectius que pateixen problemes d’accessibilitat, amb l’objectiu de buscar solucions i elaborar propostes.

Segons explica la coordinadora municipal de Podem Alcoi i alcaldable d’aquesta formació, Trini Rubio: “és molt difícil viure en una societat on la inclusió és un tema desconegut, per això naix Inclou-me, per a fer visibles aquestes dificultats, sensibilitzar a la ciutadania del que passa al nostre al voltant dia a dia i elaborar les propostes necessàries per a eliminar barreres, barreres que limiten la qualitat de vida de moltíssimes persones”.

La iniciativa compta amb la implicació de diferents entitats cíviques i socials, com el CD Santa Lucia, ONCE, ADIBI, les associacions veïnals de la ciutat, així com té el suport de l’Associació de Persones Sordes d’Alcoi i Comarca.

La primera cita va ser dissabte passat en l’encreuament dels carrers General Prieto i Avinguda Hispanitat, en el barri de la Zona Nord, i la següent serà el dissabte 28 de gener en la plaça Ramón y Cajal. Ja al febrer, el dia 11 està prevista una nova jornada al parc del passeig Ovidi Montllor, el diumenge 12 al parc del mercat ambulant de Batoi, i finalment, el dissabte 25 de febrer, al parc de l’Uixola. L’horari per a cada dia és de 10 a 13 hores. 

Send this to a friend