Què li succeeix al Deportivo?

Són tres jornades sense marcar i els rivals amb poc fan molt mal i s'emporten la victòria

Què li succeeix al Deportivo?
Vicente Parras donant instruccions en l’últim partit enfront del Logroñés. QUIQUE REIG

Què li succeeix al Deportivo? És la pregunta que es fan molts aficionats de l’Alcoyano, que no entenen com en tot just mes i mig de competició han vist les dues cares d’una mateixa moneda. La bona, la d’equip que triturava als seus rivals sense contemplacions, que solucionava els seus compromisos amb una eficàcia que deixava sense resposta als seus rivals; i la dolenta, la que ha condemnat als de Vicente Parras en els seus últims tres compromisos, en els quals amb molt pocs els rivals han tingut bastant per a fer molt de mal i acabar emportant-se els tres punts.

Va succeir en el RCDE Stadium, on cinc minuts en l’arrancada de la segona part van condemnar als blanc-i-blaus enfront del Cornellà. El segon capítol va fer mal encara més, perquè les conseqüències de la derrota contra el Castelló es van arrossegar una setmana després davant el Logroñés.

Una acció per banda de l’ex blanc-i-blau Javi Antón va bastar als de Castalia per a emportar-se el derbi. L’últim episodi d’aqueixa saga d’intriga que actualment embolica al Deportivo es va viure en la tòrrida matinal del passat diumenge, amb aqueix gol del brasiler Sutte que va agafar a la saga blanc-i-blava a la platja, aprofitant que cap a un matí assolellat.

Si ens cenyim a les estadístiques, dona la sensació que als de Vicente Parras els han agafat la matrícula i els rivals tenen molt ben estudiada la manera de fer-los molt mal. Un de cada tres partits en el Collao amb l’equip en Segona B o Primera RFEF –dues temporades i l’actual– van acabar amb derrota.

El passat curs, sense anar més lluny, l’Alcoyano va ser un dels pitjors equips del grup com a local. Només sis victòries en 19 trobades, cedint huit empats i perdent fins a cinc partits….

> LLIJA LA PRÈVIA COMPLETA DEL PARTIT DE L’ALCOYANO D’AQUEST DISSABTE (17 HORES) EN L’EDICIÓ EN PAPER O FORMAT DIGITAL DE  EL NOSTRE CIUTAT.

Send this to a friend