Detinguts in fraganti quatre homes per robatori amb força a Alcoi

El Jutjat ha decretat llibertat provisional per als arrestats, que tenen entre 18 i 22 anys

Tres detinguts acusats de drogar i robar 9800 euros a un home
Exteriors de la comissaria de la Policia Nacional a Alcoi. | ARXIU

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alcoi a quatre homes per robatori amb força sorpresos en el moment que registraven l’habitatge assaltat a la recerca d’efectes de valor.

La policia va ser alertada pel propietari de l’habitatge que va veure, gràcies a les càmeres de vigilància instal·lades en el seu domicili, a quatre persones a l’interior del seu habitatge registrant tots els estris.

Segons s’indica des de la Policia Nacional “la ràpida intervenció dels agents va ser clau per al bon desenllaç del succés, ja que dues patrulles de la Brigada de Seguretat Ciutadana van arribar ràpidament a l’habitatge assaltat”.

Els agents es van trobar una porta, situada en la part alta de l’habitatge, forçada, per la qual van accedir, sorprenent en el seu interior als quatre assaltants.

Després de detindre als quatre homes per robatori amb força, els agents van realitzar una ràpida inspecció de l’habitatge, trobant la pràctica totalitat dels estris regirats i trobant una barra de ferro presumiblement utilitzada per a forçar la porta per la qual van accedir, segons assenyalen.

Els quatre detinguts, d’entre 18 i 22 anys d’edat, van ser posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi qui va decretar llibertat provisional a l’espera de judici.

Send this to a friend