L’Alcoyano oficialitzarà aquest divendres les renovacions de Josele González i Vicente Parras per dues temporades

L'Alcoià oficialitzarà aquest divendres les renovacions de Josele González i Vicente Parras per dues temporades
Josele González, a l’esquerra.

Després de dies de silenci, en el qual l’Alcoyano no acabava de fer el pas definitiu, aquest divendres s’oficialitzarà les renovacions de Josele González i de Vicente Parras com a director esportiu i entrenador, respectivament.

Primer apareixerà el president Toni Justicia juntament amb Josele González per a anunciar el nou contracte que li vincularà a l’entitat blanc-i-blava per a les pròximes dues temporades.

El següent pas serà ratificar l’acord verbal al qual va arribar Josele González al març passat amb Vicente Parras per a seguir assegut les pròximes dues campanyes en la banqueta del Deportivo en concret fins a la temporada 2023/24.

Amb tots dos anuncis es donarà el tret d’eixida a la planificació esportiva de la temporada 2022/23, per a la qual recordem hi ha onze jugadors amb contracte en vigor i una de les qüestions a resoldre serà la continuïtat o l’adeu de Juli.

Cal recordar que l’Alcoyano té bastant avançades les negociacions per al retorn de Miguel Bañuz i que tres temporades després, el meta il·licità torne a vestir-se de blanc-i-blava.

Advertisements

Send this to a friend