Un passeig per Alcoi al Tren de Tirisiti

Serà un recorregut de mitja hora, que arrancarà i finalitzarà a Sant Llorenç

Alcoi en el Tren de Tirisiti
Presentació del Tren de Tirisiti.

El Nadal Alcoià suma una nova proposta, dirigida especialment als més xicotets. Es tracta del Tren de Tirisiti, una iniciativa que veurà la llum demà, ja que es podrà gaudir entre el 24 i el 31 de desembre.

Aquest tren, que és gratuït, està tematitzat amb imatges de Tirisiti i per a pujar a ell és necessari traure prèviament les entrades, que estan disponibles en la web de ticketalcoi.com, en diferents horaris, tant de demà com de vesprada.

Serà un recorregut de mitja hora, que arrancarà i finalitzarà a Sant Llorenç, en la zona més pròxima a la plaça d’Espanya, i que recorrerà part del Centre, arribant a Cervantes, passant així per l’Eixample, i tornant pel pont de Sant Jordi.

En aquesta nova proposta participen les regidories de Festes, Cultura i Comerç. En el cas d’aquesta última, les entrades dels dies de Nit de Nadal i Nit de cap d’any s’han adquirit per les associacions de comerç, donant protagonisme a aquest sector, a més, en dies molt assenyalats.

Els regidors Carol Ortiz –Festes– i Raül Llopis –Cultura– han destacat en la presentació d’aquesta iniciativa que, no es descarta incorporar novetats a aquesta proposta en un futur.

Send this to a friend