Esperat retorn de Tesalín

'La Cuna del Mesías' es representarà els dies 10 i 11 de desembre

Esperat retorn de Tesalín
Un dels grups de Tesalín.

La setmana vinent tornarà el tradicional betlem ‘La Cuna del Mesías’ de la mà de Tesalín, que després de la suspensió de les representacions l’any passat a causa de la Covid-19, en aquest 2021 si que tindran lloc les dues funcions d’aquest clàssic nadalenc.

El president de Tesalín, Jorge Ponsoda, apunta que es mantindran algunes restriccions, motiu pel qual “s’ha reduït el nombre d’actors” i que malgrat que aquesta xifra continuarà sent elevada, no serà tant com en anys anteriors. Així, únicament participaran escolars d’entre 8 i 16 anys, de Primària i Secundària, els quals porten assajant des d’octubre.

“Tornar a l’escenari i a reprendre l’activitat és un premi”, remarca el president de Tesalín, qui apunta que enguany especialment, “els xiquets s’han portat millor, estan molt disciplinats”, alguna cosa que creu que es pot deure al fet que “l’any passat es van quedar amb les ganes, i potser consideren que portant-se així contribueixen al fet que enguany vaja tot bé”.

De cara a l’any que ve, “si la situació està normalitzada” es planteja la possibilitat que tornen a participar els pares, professors, membres de la filà, etc, segons detalla Ponsoda.

Les citades representacions estan previstes per al 10 i 11 de desembre, a les 19’30 i 18’30 hores respectivament, en el Teatre Salesians, i formen part de la programació del Nadal Alcoià.

El preu de les entrades és de 5 euros i estaran a la venda els dies 1, 2 i 3 de desembre de 17 a 18 hores en la taquilla del citat teatre, i de 19 a 20 hores en la Societat d’Antics Alumnes Salesians. Així mateix, els mateixos dies de les funcions, es podran comprar les localitats una hora abans, en taquilla.

Al costat de ‘La Cuna del Mesías’, apareixen altres tantes activitats en la programació, que Tesalín durà a terme en els següents mesos, fins a la finalització del curs escolar.

Pot veure les fotos de tots els grups de conformen Tesalín en l’edició de El Nostre Ciutat de dissabte 27 de novembre.

Send this to a friend