Aquesta vesprada arranca el congrés ‘Ciutats Intel·ligents i Big Data’ d’Alcoi

La programació, que inclou nombroses ponències, es desenvoluparà en l'espai Àgora

Demà arranca el congrés 'Ciutats Intel·ligents i Big Data' d'Alcoi
El congrés tindrà lloc en l’Àgora. | ARXIU

Els dies 20 i 21 d’octubre, és a dir, hui i demà, té lloc la primera edició del congrés ‘Ciutats Intel·ligents i Big Data’ d’Alcoi. 

Aquest esdeveniment és un fòrum professional en el qual tenen cabuda les empreses digitals i la indústria tecnològica, entre molts altres; i alguns dels seus els seus objectius és conéixer la realitat actual de l’aplicació del tractament de dades en l’empresa i les administracions; i aprendre d’experiències i opinions sobre les possibilitats reals de la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning.

El congrés inclou tant taules de debat com ponències magistrals oferides per emprenedors i professionals destacats, a més d’una fira d’empreses i unes sessions dedicades al Talent UPV-Campus d’Alcoi.

La programació arranca aquesta vesprada, concretament a les 16 hores amb la inauguració institucional a càrrec de la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pasqual; i de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés. 

Seguidament, a les 16’15 hores, l’emprenedor natural de Muro, Iñaki Berenguer –CEO i cofundador de CoverWallet– serà l’encarregat de la conferència inaugural, i mitja hora després, el CEO d’Asseco Spain, José Antonio Pinilla, oferirà la ponència ‘Bessons digitals en la indústria’. Seguidament tindrà lloc una taula redona que tractarà l’impuls a la innovació i digitalització en la indústria. Al llarg de la vesprada hi haurà 7 conferències més. Tant aqueixes ponències com la resta de la programació es pot veure fent clic ací i també es poden inscriure les persones interessades a acudir.

Demà, les ponències arrancaran al matí i s’estendran fins a la vesprada, i en la programació també apareixen més taules redones i sessions de networking entre les principals empreses i administracions que actualment apliquen en els seus procediments el tractament de dades.

Així mateix, tal com s’ha indicat prèviament, durant els dies del congrés també té lloc una fira d’empreses amb més d’una vintena de participants –des d’empreses consolidades a start-ups– en la qual participaran també els grups de generació espontània de la UPV-Campus d’Alcoi.

Aquesta cita està organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la UPV, i compta amb la col·laboració de Districte Digital.

Send this to a friend