Es busca un altre Deportivo

L'Alcoyano rep al San Fernando amb la mirada posada en l'últim partit

Es busca un altre Deportivo
Raúl González tornarà a l’eix de la defensa.

La derrota en el Nou Estadi de Tarragona va posar de manifest que es necessita un altre Deportivo, que sense perdre els seus senyals d’identitat i deixar de ser aqueix equip incòmode que pel seu desplegament no deixa ni respirar al rival, tinga la suficient personalitat per a pensar i tindre aqueixos moments de pausa que tant es van trobar a faltar davant el Nàstic amb el marcador encarrilat.

Tres punts que hagueren permés posar la guinda a un primer mes de competició de somni, però que ara obliga als de Vicente Parras a haver de començar de nou i tirar avant un xoc que el tècnic blanc-i-blau no ha dubtat a qualificar com a “partit parany”, sabedor que enfronte no hi haurà un rival qualsevol.

El partit d’aquesta vesprada (17 hores) es presenta com un bon termòmetre per a mesurar la capacitat del Deportivo de sobreposar-se a una dolorosa derrota com l’encaixada davant el Nàstic.

DERROTA PER A APRENDRE
Un partit per a aprendre i prendre nota d’unes certes qüestions del joc perquè no tornen a repetir-se. No sols va quedar en dubte una certa tebiesa defensiva en els dos gols, tampoc l’Alcoyano va ser capaç de generar amb pilota mentre acumulava molta artilleria a dalt.

Davant tindran a un San Fernando que pot donar a engany veient la classificació, amb els illencs penúltims després de perdre la passada jornada a casa davant el cuer Sevilla At (2-3).

Els andalusos no acaben d’arrancar i una nova derrota faria que el seu tècnic començara a estar qüestionat al no donar amb la tecla que equilibre el seu tremend potencial ofensiu amb una defensa que ha encaixat 12 gols en cinc jornades.

L’asturià Nacho Castro va arribar aquest estiu al San Fernando després del seu frustrant pas per l’Andorra on va ser destituït la passada temporada en la jornada 11, quan era segon en el grup III per a col·locar a Eder Sarabia.

CANVIS I ALGUNA SORPRESA
L’Alcoyano prepara un onze amb novetats i alguna sorpresa. Raúl González entrarà per Primi per a tornar a formar tàndem en l’eix de la defensa amb Carlos Blanco i el dubte és Pablo Carbonell, que va ser baixa davant el Nàstic per un esquinç de turmell.

En el centre del camp Juanan apunta a titular i podria sumar els seus primers minuts de la temporada d’inici. No obstant això, no es descarta que Vicente Parras acabe optant per Fran Miranda i Imanol García i llavors fer algun moviment en banda.

On no hi haurà sorpreses serà en atac, on tornarà Jona, màxim golejador de l’equip amb 3 dianes, per a formar parella al costat de Mourad, el millor blanc-i-blau en el primer mes de competició. L’hispà-marroquí juga més alliberat amb l’hispà-hondureny al seu costat en encarregar-se de fixar les defenses rivals amb els seus moviments i joc d’esquena.

DECLARACIONS DE L’ENTRENADOR: “Hem de millorar amb la pilota”
Vicente Parras va ser el primer a reconéixer ahir que el Deportivo ha de millorar alguns aspectes del seu joc que davant el Nàstic van quedar al descobert. “No n’hi ha prou amb dues guspires i donar-ho tot durant 95 minuts. En la segona part es va veure que hem de millorar amb pilota. En el nostre camp tenim molt ben agafades les mesures i per la nostra manera de jugar arribem ràpid a dalt. Però en estadis grans, com el que ens trobem contra el Nàstic, necessitem generar una mica més i ser més valents. No sempre triem la millor opció i a vegades necessitem una mica de pausa”. Aquesta vesprada espera a un San Fernando que buscarà les eixides ràpides al contraatac. “No crec que vinga a tancar-se però sí que ens donarà la iniciativa. Una de les seues armes és el contraatac. No m’agradaria que fóra un partit d’anada i volta. Ens poden agafar desprotegits i fer-nos molt mal. Hem de portar molta cura”. Assegura que veure al San Fernando tan a baix resulta “enganyós” i creu que quan troben l’estabilitat entre els gols marcats i encaixats serà un altre equip. “Encara no han trobat aqueix equilibri. A dalt amb poc generen molt. El seu problema són la gran quantitat de gols que encaixen. Pot ser un partit parany per a nosaltres”.

Send this to a friend