El PP alerta del valor paisatgístic de Pagos

Un informe de la Conselleria de Política Territorial destaca el “alt valor paisatgístic” de la zona

El PP alerta del valor paisatgístic de Pagos
Panoràmica de l’àrea de Pagos.

El PP adverteix que la Generalitat Valenciana ha qüestionat la creació del parc empresarial de Pagos que pretén el govern socialista, i que es recull a més en la proposta final de Pla General Estructural. Un informe de la Conselleria de Política Territorial destaca el “alt valor paisatgístic” de la zona i reclama “justificacions i el compliment de condicionants” per a “viabilitzar” la conversió de l’àrea en zona d’activitat econòmica, segons el PP.

“El nou Pla General a penes ofereix nou sòl industrial i, a més, presenta problemes”, alerta el portaveu del PP, Quique Ruiz. La conselleria, a través de la Direcció General de Política Territorial i Paisatge, assenyala que “la zona de Pagaments està situada en àmbit de protecció de vores urbanes, dins de la façana est, una de la major incidència paisatgística, mereixedora d’accions per a la seua posada en valor”, explica Ruiz.

A més, afig que l’informe emés per la direcció general al desembre de 2020, sobre l’aprovació final del Pla General considera que no està justificat el descarte de les alternatives. “Segons els tècnics, zones com Polop o Regadiu són rebutjades per l’Ajuntament per a albergar un parc tecnològic quan presenten les mateixes afeccions que l’àrea de Pagos”, recalca el portaveu popular.

Send this to a friend