Diversos premis per als estudiants de Belles arts

Van resultar premiats 8 estudiants de 5 centres escolars d'Alcoi i un de Muro

Diversos premis per als estudiants de Belles arts
Un total de 644 dibuixos i 298 col·legis de tota Espanya es van presentar a aquesta edició del certamen

Recentment es van entregar els guardons del XXIX Concurs de Patrimoni Nacional de Pintura Infantil i Juvenil en un acte en l’IVAM CADA Alcoi, en el qual van resultar premiats 8 estudiants de 5 centres escolars d’Alcoi i un de Muro. Habitualment el lliurament té lloc en el Palau Real del Pardo, amb la presència de la Infanta Elena de Borbó, a més del jurat i de representants de Patrimoni Nacional.

Un total de 644 dibuixos i 298 col·legis de tota Espanya es van presentar a aquesta edició del certamen, d’entre els quals van resultar premiats diversos estudiants de la zona amb els treballs presentats. En el cas dels joves guardonats de l’Escola de Belles arts, aquests han sigut: África Hidalgo; Ana Peidro; Mauro Pérez; Laura Peñalver; Ana Botella; Noelia Coloma; Paula Blanquer i Adrián Martorell.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, va destacar “la gran quantitat i qualitat de la pedrera d’artistes que hi ha a la nostra ciutat, no sols en el món de les Belles arts, també en altres camps de la cultura com la dansa, la música o l’actuació. Tenim una joventut molt compromesa amb la cultura i des de l’ajuntament treballem per a donar-los eines perquè puguen aprendre i millorar amb aquesta Escola Municipal o amb el Conservatori o l’Escola Municipal de Teatre”.

Send this to a friend