18 espectacles en la Mostra de Teatre 2021

Del 24 al 28 de maig en 6 recintes de la ciutat

18 espectacles en la Mostra de Teatre 2021
‘El testament de Maria’ de La Dependent en l’última Mostra de 2019

L’organització de la Mostra de Teatre d’Alcoi ha presentat la programació d’aquesta nova edició que se celebrarà del 24 al 28 de maig en sis recintes diferents de la ciutat.

Un total de 18 muntatges, tres estrenes absolutes i 4 estrenes a la Comunitat Valenciana són els triats per a formar part d’un cartell que va ser suspés l’any passat a causa de la pandèmia. Aquesta vegada, durant aqueixos cinc dies es podran veure a tres companyies andaluses, una co-producció de quatre autonomies ( Aragó, Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Castella-Lleó), una catalana, una altra balear, una basca i una última madrilenya.

El 22 de maig hi haurà una funció especial pre-Mostra a càrrec de la companyia Atalaya, qui portarà al Teatre Calderón l’espectacle ‘ELECTRA.25’. Una representació fixada en el calendari pensant en el fidel públic alcoià. Per això, s’afig en el programa el dissabte previ a la Mostra.

Les actuacions tindran lloc en el Centre Cultural, La Capella, Sala Ágora i Teatre Salesians. Hi haurà un espectacle al parc de la Glorieta, però organitzat com a visita guiada amb grups de 10 persones. En total, 22 funcions repartides entre el 24 i el 28 de maig amb 3 estrenes absolutes: ‘L’abraçada dels Cucs’, de Cactus Teatre el 26 de maig; ‘Ecocidi’, de Escandall Teatre/Xarxa Teatre el 27 de maig al parc de la Glorieta i ‘Quijote’, en el Centre Cultural de la mà de Bambolina Teatre el 28 de maig.

Tots aquests espectacles seran possibles gràcies a les mesures de prevenció sanitàries vigents. D’aquesta manera, s’han programat les actuacions pensant que acaben més prompte del toc de queda per a permetre als assistents tornar a casa o als hotels a temps.

A més, enguany no hi haurà actuacions de carrer per motius també sanitaris i únicament eixiran a la venda en el públic localitats per als espectacles del Teatre Calderón.

Send this to a friend