L’àrea de Salut a penes suma nous casos i continua baixant els actius

Dels 32 municipis que pertanyen a aquest departament de Salut, tan sols 5 tenen casos Covid actius

L'àrea de Salut a penes suma nous casos i continua baixant els actius
Exteriors de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi | Arxiu

Un dia més el balanç de contagis i l’evolució epidemiològica per la Covid-19 en tot el departament de Salut d’Alcoi és positiu després de viure moments molt complicats en els mesos de gener i febrer.

L’actualització de dades Covid per part de Sanitat, que fa referència a les dades del 14 de març, el departament de Salut d’Alcoi segueix en ‘Nova Normalitat’ amb una incidència de 13,13 casos per cada 100.000 habitants. En concret, les dues úniques comarques que tenen una incidència entre 25 i 50, i per tant són considerades zones amb ‘Risc Baix’ són Banyeres amb 42,44 i Cocentaina amb 34,75.

Per tant, la situació en aquest departament continua millorant i actualment hi ha 18 actius, és a dir, 3 menys que fa tres dies. D’altra banda, els nous casos Covid augmenten molt poc en aquesta última actualització amb 13 nous Covid. Des que va començar la pandèmia, aquest departament acumula un total de 13.380 casos.

La dada de morts es manté amb 416 des de l’inici de la pandèmia: Agres (1), Alcosser de Planes (1), Alcoi (233), Banyeres (16), Beniarrés (2), Benilloba (1), Castalla (22), Cocentaina (35), Ibi (57), l’Alqueria d’Asnar (1), Millena (1), Muro (13), Onil (31), Penàguila (1) i Plans (1).

Així mateix, realitzant un desglossament de les últimes dades, a Alcoi hi ha 2 actius menys, amb 6 actius actualment, mentre que hi ha 4 positius més, per la qual cosa en total hi ha 5.884 casos Covid des que va començar la pandèmia. Amb l’actualització de hui, els municipis que també ha sumat nous Covid han sigut Banyeres (+3), Cocentaina (+4) i Ibi (+2). La dada positiva és que en quasi totes les comarques, amb casos actius encara, han disminuït les xifres. En Banyeres hi ha 2 casos actius més (3), Cocentaina dos més (4), Ibi un menys (4), l’Orxa i Muro baixen a zero actius i Onil resta un, per la qual cosa ara mateix té un positiu actiu.

En resum, dels 32 municipis que pertanyen a aquest departament de Salut, tan sols 5 tenen casos Covid actius: Alcoi (6), Banyeres (3), Cocentaina (4), Ibi (4) i Onil (1).

Advertisements

Send this to a friend