Maia Llácer estrena nous exercicis en l’A-1 italiana

Aquest 2021 és any olímpic i l'alcoiana està en l'òrbita de la Selecció Espanyola

Maia Llácer estrena nous exercicis en l'A-1 italiana
Maia Llácer ha començat a competir a l’estranger

L’any que pot ser molt important en la carrera esportiva de Maia Llácer va arrancar aquest mes a Itàlia, país al qual es va desplaçar per a disputar la Sèrie A1 de clubs de la seua potent lliga on l’alcoiana participa com a reforç del Salern, el seu nou equip.

Maia Llácer es va desplaçar fins a la localitat de Siena on es va disputar la primera de les quatre jornades d’aquest campionat estatal. La gimnasta alcoiana es va estrenar en aquesta competició l’any passat amb el Giglio amb el qual va pujar un parell de vegades al podi. Les seues bones actuacions no van passar desapercebudes i un altre club de la Sèrie A1 va decidir incorporar-la a les seues files com a fitxatge.

Un retorn a la competició que va ser d’allò més estrany perquè una competició que sol congregar a diversos milers d’espectadors en les graderies es va celebrar a porta tancada i sense públic. Maia Llácer va aprofitar aquesta primera cita de la temporada per a provar noves dificultats en els seus exercicis. Va tindre una bona actuació en salt i no així en paral·leles on va presentar nou exercici.

En qualsevol cas, bones sensacions per a trencar el gel i traure les primeres conclusions. Maia Llácer va tancar 2020 amb un molt bon sabor de boca després d’aconseguir pujar pel cap alt del podi amb el Xelska de Palma en la Lliga Iberdrola, la primera competició nacional de clubs. Aquest 2021 és any olímpic i l’alcoiana està en l’òrbita de la Selecció Espanyola.

La seua joventut i inexperiència enfront de gimnastes molt més quallades a nivell internacional fan pensar que tindrà difícil entrar en la convocatòria definitiva i que el seu cicle començarà a la fi d’any amb el Mundial, encara que l’alcoiana ha demostrat que no té sostre i no ha de descartar-se res.

Dins d’una setmana se celebra a Ancona la segona jornada de l’A1 i al començament d’abril a Nàpols la tercera, si bé ara mateix la presència de Maia Llácer està en l’aire per les restriccions imposades per la Federació Espanyola de Gimnàstica a causa de la pandèmia.

Send this to a friend