Fernando Merlo és triat nou coordinador de Ciudadanos a Alcoi, Cocentaina i Muro

Merlo ha manifestat que volen "continuar amb la labor i afermar la presència de Ciutadans"

Fernando Merlo és triat nou coordinador de Ciutadans a Alcoi, Cocentaina i Muro
Fernando Merlo, coordinador de la Junta Directiva

L’agrupació de Ciudadanos (Cs) a Alcoi inicia una nova etapa amb Fernando Merlo González com a nou coordinador després d’haver sigut elegit en les votacions celebrades el dissabte 27 de febrer. Com a novetat, destacar que a l’agrupació d’Alcoi s’han adherit els municipis de Cocentaina i Muro.

Merlo ha manifestat que “amb la renovació de la Junta Directiva, volem recuperar la il·lusió d’afiliats i simpatitzants, continuar amb la labor realitzada pels nostres companys i afermar la presència de Ciudadanos a la comarca per a continuar treballant amb la vista posada en les eleccions locals i autonòmiques de 2023”.

Fernando Merlo està vinculat a Ciudadanos des de fa diversos anys i va formar part com a secretari de l’última junta directiva de l’agrupació local. El seu nomenament s’inclou en la renovació de juntes directives de totes les agrupacions de la formació en la Comunitat Valenciana. És professor de Geografia i Història des de fa 27 anys i actualment exerceix la seua labor docent en l’IES Cotes Baixes.

Send this to a friend