Dos casos positius en l’Alcodiam porten a l’ajornament del partit enfront del Santa María del Pilar

El ja campió d'hivern s'ha convertit en l'equip a batre

Imatge d’arxiu d’un partit celebrat a casa aquesta temporada.

El coronavirus ha tornat a colpejar fort aquesta temporada al Patí Alcodiam. Dos casos positius dins de l’equip han obligat a suspendre el partit que aquesta nit havia de jugar com a local davant els madrilenys del Santa Mª del Pilar, últim de la primera volta i en horari unificat, estant previst que es jugue el dissabte 6 de febrer.

Aquesta frenada en sec no entela la gran temporada dels de Lorenzo Pastor, líders en solitari i ja classificats per a la Copa de la Princesa. El 2-4 amb el qual van saldar la seua visita a Sant Feliu en l’última jornada, sumat a la derrota per 4-3 de l’Arenys de Munt a casa del Barça B, han arredonit una primera volta espectacular, sent l’únic equip que encara no ha perdut i amb tres punts d’avantatge sobre l’Alcobendas i quatre de l’Arenys de Munt.

A Sant Feliu va ressorgir la figura de Ferran Formatjé, que després d’un mes sense marcar, el va tornar a fer i per partida triple, anotant el seu tercer ‘hat trick’ del curs, elevant el compte del gironí a 13 gols i cinc assistències en deu partits. “L’aturada nadalenca m’ha vingut molt bé per a descansar i recuperar-me físicament. Vaig arribar a l’últim mes bastant fotut, amb els abductors molt castigats i ressentint-me de l’esquena. Vaig aguantar com vaig poder, jugant amb dolor, però calia fer un esforç per l’equip en un moment important de la lliga. L’aturada nadalenca em va vindre genial, a Sant Feliu ja em vaig notar bé, amb espurna i vaig poder gaudir del partit. Necessitava parar dues setmanes i oblidar-me per complet dels patins”.

Si a Ferran Formatjé se li poden posar poques pegues a la seua temporada, menys encara el curs que està completant l’Alcodiam a nivell grupal, seguint el deixant del que ja va apuntar el passat exercici abans de l’aturada per la pandèmia. “S’ha aconseguit mantindre el nivell i l’equip està fent una temporada molt bona. Hi ha un bon vestuari i aqueixa mescla de joventut i experiència ens està donant resultats. L’Arenys de Munt té un bon equip però es nota que li falta experiència. Es va veure en l’última jornada que no va ser capaç de guanyar a casa del Barça B. Igual succeeix amb el Rivas, un equip que em va agradar molt però són molt joves”, destaca.

Tot el que no siga tornar a l’OK Lliga queda ara mateix fora del focus del Patí Alcodiam. “La nostra classificació indica que som l’equip a batre. Si mantenim aquesta solvència no podem pensar en una altra cosa que acabar primers i oblidar-nos de jugar-nos l’ascens amb un equip d’OK Lliga. Al desembre, quan estava amb problemes físics, l’equip va tirar avant els partits demostrant que darrere hi ha un bon bloc”.

Send this to a friend