El bàsquet local dóna per perduda l’actual temporada

La seua junta directiva proposa reprendre al maig la competició amb partits del passat exercici

El bàsquet local dóna per perduda l'actual temporada
Un partit de la lliga local corresponent a la passada temporada.

La lliga de bàsquet local afronta uns dies pendent del telèfon mòbil. La seua junta directiva podria prendre la decisió en els pròxims dies de donar per perduda definitivament la temporada 2020/21.
Tots els camins apunten ara mateix cap a aqueixa direcció. La proposta que manegen els seus responsables és reprendre la competició al començament de maig però amb el desenllaç del passat curs.
Això significaria la disputa de les semifinals i la final de la Lliga i els quarts, semifinals i final de la Copa. En el cas de la competició de lliga, es mantindrien les eliminatòries al millor de tres partits.
Des de la lliga, a través del seu portaveu Javi Fernández, s’ha volgut deixar clar que aquesta proposta és el reflex “del sentir de la majoria” després de les diferents consultes que des de la junta directiva ha estat duent a terme en les últimes dates.
“Això és una lliga local”, explica Fernández, “i el que prima és la salut. És alguna cosa que tenim tots molt clar. Som una lliga amb un alt percentatge de gent que treballa i que té les seues ocupacions. Lamentablement per als temps que corren, el bàsquet és un esport de contacte i la gent té por. A més juguem en instal·lacions tancades”.

Segon ajornament
Al final del confinament, la lliga va acordar deixar per a setembre el desenllaç de la passada temporada. No obstant això, l’amenaça d’una segona ona de la pandèmia va portar a ajornar la represa de la competició per a principi de 2021.
“Com la situació segueix sense millorar”, apunta Javi Fernández, “els equips no estan per la labor de començar. Hem volgut saber la seua opinió contactant amb ells i la majoria coincideix a esperar que la situació millore i es donen unes condicions òptimes”. La proposta de la lliga consensuada amb els clubs passa per reprendre l’activitat el 9 de maig, deixant la porta a oberta al fet que siga en un mes abans “si les coses milloren i hi ha seguretat”.

Send this to a friend