Plantegen situar bústies per a les cartes en diferents punts d’Alcoi

És una de les opcions que s'està estudiant, encara que per part de l'Ajuntament no hi ha hagut confirmació oficial

Plantegen situar bústies per a les cartes en diferents punts d'Alcoi
Una xiqueta deposita la seua carta en una de les bústies de les burretes, en el Bàndol d’enguany. ARXIU
El Nadal Alcoià d’enguany continua presentant nombroses incògnites. Entre les més destacades és el desenvolupament de la Cavalcada o del Bàndol, que com s’ha anat avançant durant les anteriors setmanes, no tindran el format habitual davant la impossibilitat que es produïsquen aglomeracions.
L’Ajuntament d’Alcoi ha avançat que una de les propostes que s’està estudiant és la ubicació de punts estàtics (bústies) per a la recollida de les cartes dirigides a Ses Majestats. Segons ha pogut saber aquest periòdic, les bústies estarien situades en diferents punts d’Alcoi el dia 4 de gener, per a cobrir la gran majoria dels barris. A més, hi hauria ambientació amb música, així com personatges típics del Nadal Alcoià. De moment no hi ha hagut confirmació oficial del consistori, que després de conéixer-se les mesures anti Covid per a Nadal implantades des de la Generalitat, ha estat ultimant durant aquests dies la presa de decisions sobre els principals actes nadalencs a Alcoi. I és que, referent a la Cavalcada, “es permetran cavalcades estàtiques en llocs on es puga controlar l’accés, garantint sempre el compliment de totes les normes”. Es preveu que en les pròximes setmanes es concretaran les iniciatives preparades i es comunicaran per part de l’Ajuntament.
PROGRAMACIÓ NADAL ALCOIÀ
Com Ciutat del Nadal, Alcoi ja compta amb una programació d’activitats durant el mes de desembre i els primers dies de gener, les quals formen part de la campanya de Nadal que va ser presentada fa dues setmanes, però que s’estava a l’espera de les noves mesures decretades per a donar llum verda. Així contempla des d’activitats per als més xicotets, a exposicions d’escenografies *belenistas en diferents punts de la ciutat, i també exposicions i concerts. També hi ha organitzades visites guiades centrades en el Nadal a Alcoi.

 

Send this to a friend