Detingut a Xixona un fugitiu buscat a Sèrbia per possessió il·lícita d’armes

El fugit es trobava amagat en un xalet solitari i aïllat situat als afores de la localitat

Detingut a Xixona un fugitiu buscat a Sèrbia per possessió il·lícita d'armes
El detingut, en les dependències policials

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xixona (Alacant) a un fugitiu al qual li constava una Ordre Internacional de Detenció interposada per les autoritats sèrbies per la possessió il·lícita de grans quantitats d’armes, explosius i munició.

Les investigacions van començar durant el mes d’octubre passat, quan la Policia de Sèrbia, a través de la Xarxa Enfast, va informar que un individu reclamat al seu país podria trobar-se a Espanya fent ús d’una identitat croata obtinguda fraudulentament. En aqueixa informació es detallava que el fugitiu era buscat per possessió il·lícita de gran quantitat d’armes i explosius. Concretament, l’any 2015 es va dur a terme un registre en el seu domicili de la localitat sèrbia de Vrsac, on els agents de la Policia de Sèrbia van trobar nou rifles, cinc pistoles, una granada de mà, una mina i grans sumes de munició de diferents calibres.

La informació inicial indicava que el fugit podria estar residint en el municipi de Mutxamel o en alguna localitat pròxima, per la qual cosa agents de la Policia Nacional especialitzats en fugitius es van desplaçar fins al lloc. A través de les gestions practicades sobre el terreny, van poder localitzar al pròfug en un xalet solitari i aïllat dels afores de Xixona, en el qual tractava d’ocultar-se sense tot just eixir més que per al mínim i imprescindible.

 

Send this to a friend